više se ne skrivaju

Potvrda nove veze? Hauser u Istru k roditeljima doveo tajanstvenu Ukrajinku

06.07.2023 u 10:32

Bionic
Reading

Nakon snimanja spotova i boravka na brojnim inozemnim destinacijama, slavni violončelist vratio se u rodni kraj, a društvo mu pravi javnosti nepoznata brineta

Stjepan Hauser osim što je vrhunskog glazbenik, slovi i kao veliki zavodnik. Pamt ga se po ljubavnoj vezi sa Jelenom Rozgom, nakon koje se, makar da javnost zna, još nije skrasio na duže staze sa nekom ženom.

Najviše se pisalo o njegovom odnosu s poznatom pijanisticom Lolom Astanovom s kojom je često objavljivao prisne fotografije, a surađivali su i u glazbi, no ona je to demantirala.

  • +3
Stjepan Hauser Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Ali, kako stvari stoje, izgleda da su se stvari u Hauserovom životu promijenile. Unatoč tome što redovito objavljuje fotografije na kojima vidimo da razmjenjuje nježnosti s brojnim ljepoticama, već neko vrijeme pratiteljima pokazuje izvjesnu Mariju koja dolazi iz Ukrajine. Riječ je o influencerici koju na Instagramu prati više od 32 tisuća ljudi a u opisu profila je navedela da su joj interesi nutricionizam, sport i ljepota.

Objavljeni su do sad brojni zajednički prizori sa stranih destinacija. Među ostalim su skupa uživali su u Rimu, grlili se, čak mu je Ukrajinka sjedjela u krilu, a s njom je proslavio i 37. rođendan. Na svojim Instagram pričama se pohvalio kako ga je Marija iznenadila poklonom u hotelskoj sobi.

a sad se može vidjeti da ju je Hauser doveo 'doma'. Ukrajinka je pokazala video na kojem skupa vježbaju ispred njegove vile u blizini Pule, a padali su i poljupci. Naš glazbenik je pak pokazao video na kojem je snimio svoj obiteljski dom, kućnog ljubimca, roditelje, a na snimci se može vidjeti i tajanstvena Marija koja je očito došla na upoznavanje s njegovom majkom Marijom i ocem Mariom.