LUDO SU ZALJUBLJENI

Fani Stipković i Fernando Hierro slave: Čestitke pljušte sa svih strana

24.03.2023 u 09:25

Bionic
Reading

Novinarka, voditeljica, bivša manekenka i nagrađivana producentica fotografijama na društvenim mrežama pokazala je kako je izgledala proslava rođendana njezinog zaručnika, legende Real Madrida

Fernando Hierro napunio je 55 godina, a prvi put je slavio srođendan kao menadžer u MX ligi. Naravno, naša zgodna novinarka otkrila je djelić fešte koju su mu priredili prijatelji i suradnici.

Uz pjenušac i pjesmu i veliku tortu ukrašenu loptama, slikom, imenom i svjećicama, legendarni španjolski nogometaš je pucao od sreće. Pala je i fotografija njega i Fani Stipković s njihovim novim ljubimcem koji je nedavno stigao u njihov dom u Meksiku.

Podsjetimo, nedavno su se ondje preselili budući da je Hierro postao sportski direktor nogometnog kluba Chivas. Par živi u Guadalajari. Korčulanka je intervjuu za španjolski Vanitatis ranije otkrila i kako se dogodio fatalni susret sa slavnim nogometašem.

  • +4
Fani Stipković Izvor: Profimedia / Autor: Eduardo Dieguez/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se', rekla je. 'Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, ne razmišljajući često o sebi', opisala ga je.