put prema kolumbiji

Snimka iz aviona: Fani Stipković objavila neodoljivo sladak video svoje nove ljubavi

21.03.2023 u 21:18

Bionic
Reading

Hrvatska novinarka Fani Stipković objavila je video iz aviona u kojem je dala naslutiti kako putuje u kolumbijski grad Cali, no svu pozornost odnio je neodoljiv prizor njenog uspavanog psića

Hrvatska novinarka Fani Stipković zajedno je s partnerom Fernandom Hierrom u dom primila preslatkog psića kojeg je par odlučio povesti na putovanje avionom.

Riječ je o neodoljivom štencu meksičke pasmine čivava koja je u skladu s adresom prelijepe novinarke koja, naime, od siječnja živi u Guadalajari. Ondje se preselila proteklog siječnja nakon što je njen partner, ikona Real Madrida, dobio posao sportskog direktora u legendarnom klubu Chivas.

Prelijepa 40-godišnjakinja sada je na svom Instagramu podijelila video putovanja avionom u kojem se našla njena nova četveronožna ljubav koji je čitav let provela u prigodnom boksu.

Ako je suditi prema videu, psić je uživao u letu te bezbrižno spavao na leđima omotan toplim dekicama i pripadajućom plišanom igračkom!

  • +3
Fani Stipković Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Fani je u storyju napisala 'Hello Cali', čime je dala naslutiti kako je odredište putovanja upravo ovaj predivni grad jugozapadne Kolumbije, a njega će istraživati zajedno s obožavanim ljubimcem imena Chi.