HALLE BERRY

U velikom stilu: Evo kako je slavna oskarovka obilježila svoj dan

18.08.2023 u 12:50

Bionic
Reading

Halle Berry je proslavila svoj 57. rođendan. Popularna holivudska glumica fanovima je odlučila pokazati kako je izgledalo njezino feštanje. Danas se može pohvaliti i savršenim izgledom i karijerom, međutim, cijeli život joj nisu cvjetale ruže

Halle Berry se zahvalila svojim pratiteljima na društvenim mrežama na lijepim željama i čestitkama za njezin veliki dan. Među čestitarima su bile i njezine brojne kolege te drugi brojni slavni: Eva Medes, Juliane Moore, Salma Hayek, Jennifer Garner, Jamie Foxx, Naomi Campbell...

Pozirala je uz svog kućnog ljubimca i dvije torte sa slovima 'HB' ukrašene cvijećem i macaronima i svijećicama. Još jednom je apsolutno pokazala da su joj godine samo broj jer je sretna i ispunjena. Dan ranije je slavila odjenuvši se u ružičasto od glave do pete.

Naime, se sa svojom petnaestogodišnjom kćeri Nahlom, uputila se pogledati film 'Barbie', a izabreale su prigodne pink outfite. Oskarovka je podjelila seriju fotografija s tog ružičastog izleta.

'Moja mini ja (ali ne više tako mini) i moj VanO odveli su me u svijet Barbie za moj dan. Moram osloboditi svoju unutarnju Barbie! Volim vas ljudi... hvala vam', napisala je glumica u opisu. Na temu filma je dodala: 'Toplo ga preporučam'.

I glumičin partner, glazbenik Van Hunt se priklonio njihovom ružičastom zanosu. Odjenuo je svijetloružičastu majicu s kratkim rukavima i srebrnim nitnama te preko leđa nabacio ružičasti kožni ruksak u obliku medvjedića. Kombinaciju je upotpunio crnim šeširom i crnim kratkim hlačama.

Halle Berry i Van Hunt Izvor: Profimedia / Autor: The Grosby Group / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Halle je proživjela teško djetinjstvo uz oca alkoholičara i zlostavljača. Jedno vrijeme je živjela s beskućnicima u prihvatilištu jer nije mogla prronaći posao, a majka joj nije htjela financijski pomoći. No znala je, kazala je, da će uspjeti jer je bila ambiciozna i nije se željela vratiti kući'. Prva uloga došla je 1989. godine, no tijekom snimanja pala je u komu zbog pada šećera u krvi. Iako joj je dijagnosticiran dijabetes tipa dva, to je nije spriječilo u ostvarenju snova. I ljubavni život joj je bio je prava katastrofa jer je stalno birala pogrešne muškarce. Životnu sreću je pronašla uz Hunta.