zauzela pozu

Halle Berry svima zagolicala maštu izazovnom haljinom

15.06.2023 u 11:41

Bionic
Reading

Halle Berry nerijetko objavljuje selfije na Instagramu, a ovaj u ogledalu privukao je posebnu pozornost. Haljina s najvišim izrezom odradila je svoje, a lijepa glumica izbacila svoj najveći adut

Halle Berry oduvijek je znala istaknuti ono najbolje na svome tijelu, a to je učinila i sada. Njezina modna izdanja su birana tako da laskaju njezinoj figuri, a nerijetko otkrivaju i noge kojima obara svijet. Ovaj je put svima zagolicala maštu, a odabir haljine pokazuje da je glumica itekako svjesna svog seksipila.

Njezine noge oduvijek su dobivale samo komplimente, a glumica je ovaj put odabrala laskavu haljinu koja joj stoji kao salivena i pokazuje ih u najboljem svjetlu.

Na posljednjem selfiju glumica nosi satensku haljinu boje šampanjca s iznimno visokim prorezom koji otkriva cijelu nogu koja u sandali s visokom potpeticom izgleda neodoljivo ženstveno, a svjesna koliko haljina otkriva Halle je u opis napisala: 'Suptilno posluživanje utorkom' te dodala namigujući emoji.

Satenske slip haljine i ove su sezone apsolutni hit jer svojom nježnom tkaninom ističu ženstvenost ženskog tijela, a nosive su od jutra do mraka u raznim prilikama. 

  • +28
Slip haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević