ALICIA I MICHAEL

U velikoj tajnosti: U obitelj samozatajnog glumačkog para stigla je prinova

04.08.2021 u 18:59

Bionic
Reading

Glumački par Michael Fassbender i Alicia Vikander prvi puta su postali roditelji, a kako svoju privatnost inače kriju od javnosti, vijest o prinovi sve je iznenadila budući da se nije znalo ni za Alicijinu trudnoću

Michael Fassbender (44) i Alicia Vikander (32) na glasu su kao jedan od najsamozatajnijih holivudskih brakova što dokazuje i to da su vijest o trudnoći također držali u strogoj javnosti.

Par je vrlo samozatajan te ih se vrlo rijetko može vidjeti na crvenom tepihu, a nakon vjenčanja 2017. godine umjesto Los Angelesa, New Yorka ili Londona odabrali su puno mirniju destinaciju - Lisabon gdje su ipak zaštićeniji od paparazza ili znatiželjnih fanova.

  • +5
Michael Fassbender i Alicia Vikander Izvor: EPA / Autor: CLAUDIO ONORATI

Ipak, najnovije fotografije Mega Agency, potvrđuju sretnu vijest o proširenju poznate glumačke obitelji.

O životu Michaela i Šveđanke neobične ljepote, ne zna se puno, a jedan su od onih parova koji se drži podalje i od društvenih mreža. Kako su objavili mediji, Fassbender trenutačno provodi vrijeme s bebom, dok njegova supruga radi u Parizu.

Njihova odluka da štite svoju privatnost dobro je poznata još otkad su se upoznali na setu hvaljenog filma 'The Light Between Oceans' 2014. godine. Do trenutka kada je film bio predstavljen, dakle dvije godine nakon snimanja, par je skupa odradio promociju filma, a bez da je itko znao kako su skupa.

'Mislim da smo dali jasnu izjavu da držimo određene stvari samo između sebe', otkrila je Alicia, dobitnica Oscara za film 'The Danish Girl'.

S njezinim se stavom slaže i Michael Fassbender, zvijezda filmova '12 godina ropstva', 'Sramota', 'Prometej' ili 'X-Men: Prva generacija'.

'Ne želim pričati o svom privatnom životu s potpuno nepoznatim osobama, osim ako osjetim da moram. Zašto bih?', rekao je jednom prigodom poznati glumac.