nekad i sad

Pamtimo je kao cvjećaricu s ožiljkom: Ovako danas izgleda Marisol

05.09.2017 u 10:48

Bionic
Reading

Popularna Marisol devedesetih je osvojila srca brojnih Hrvata koji su svakog dana pratili nove zaplete u životu plahe plavuše. Od prikazivanje te serije prošlo je više od 20 godina, a meksička glumica koja je utjelovila nesretnu djevojku s ožiljkom na licu, Erika Buenfil, danas izgleda jednako dobro te najviše uživa s obitelji u prirodi

Erika Buenfil glumom se počela baviti sa samo 12 godina, a prvu 'sapuničarsku' ulogu dobila je 1977. godine u seriji ‘Acompañame’.

Krajem osamdesetih godina zbog nesretne ljubavi pala je u depresiju te postala ovisna o alkoholu, a život joj se preokrenuo nakon uloge Marisol. Za one koji to nisu pratili ili su možda zaboravili, Marisol je bila djevojka koja je od posljedica nesreće u djetinjstvu imala ožiljak što ga je neprestano prekrivala kosom, a u seriji je prošla kroz klasičan zaplet i rasplet 'sapuničarske' radnje.

''Marisol’ mi je jedna od najdražih serija koje sam snimila. Na setu smo se uvijek jako dobro zabavljali, smijali, iako je pred kamerama bilo puno više suza i vrisaka. I danas kad sretnem kolege iz serije, s nostalgijom se prisjetimo tih godina', izjavila je glumica ranije. Posljednja uloga u kojoj ju je gledala hrvatska publika bila je ona u telenoveli 'Divlja mačka'

Glumica danas ima 52 godine, živi u Meksiku i dalje glumi u telenovelama koje su je i proslavile. Godine 2014. primila je priznanje struke za najbolju glavnu glumicu u svijetu telenovela. Tu joj je nagradu donijela uloga u seriji 'Prave ljubavi', a svojedobno je prikazivana na kanalu Doma TV. 

Erika Buenfil radi i na glazbenoj karijeri. Objavila je tri albuma te je vrlo aktivna na društvenim mrežama. Često s obožavateljima dijeli fotografije iz privatnog života, a na njima je nerijetko sa sinom Nicolasom iz veze s bivšim meksičkim predsjednikom Ernestom Zedillom. Slobodno vrijeme provodi u prirodi, vježba i zdravo se hrani.

Bonita noche

A post shared by Erika buenfil (@erikabuenfil50) on

Bonita noche.

A post shared by Erika buenfil (@erikabuenfil50) on

Ya casi tercera llamada #elpadre

A post shared by Erika buenfil (@erikabuenfil50) on