povratak u prošlost

Slavna Turkinja: Sultanija Hurem je već sa 16 godina bila prava ljepotica

05.01.2018 u 11:20

Bionic
Reading

Jedna od najljepših turskih glumica njemačkog podrijetla, koja je najveću slavu postigla ulogom sultanije Hurem u serijalu 'Sulejman Veličanstveni', vrlo je aktivna na društvenim mrežama te često objavljuje fotografije i videosnimke iz privatnog života. Posljednjih dana Meryem Uzerli uhvatila je nostalgija pa se sa svojim fanovima prisjetila kako je izgledala kao djevojčica i tinejdžerka

Turska glumica njemačkog podrijetla na jednoj od fotografija pozira sa svojom starijom sestrom, pjevačicom Canan Uzerli, a na njoj slavna glumica ima tek 16 godina. Obožavatelje je oduševila jer je već tada bila prava ljepotica, s prirodnom smeđom kosom, punim usnicama i velikim plavim očima. Fotografija je 'zaradila' preko 100 tisuća lajkova.

U to je vrijeme Meryem Uzerli odrastala u Njemačkoj, u obitelji s četvero djece, kao najmlađa kći.

Ranije je Meryem Uzerli objavila fotografiju iz djetinjstva na kojoj je s mamom. Obitelj joj je najveći oslonac jer su joj pomogli kad joj je bilo najteže. Imala je i nekoliko životnih drama, a jedna od njih je nastala kad ju je burzovni mešetar Can Ates ostavio trudnu.

Glumica nije imala bajkovito djetinjstvo, no upisala je glumu u Hamburgu i, prije nego što je zaigrala Hurem, imala je nekoliko kazališnih uloga.

#tb #mommy #holdingmyhand #biglove #1987 ❤️👭❤️ #familyisfirst

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Na vrhuncu slave glumica je napustila seriju 'Sulejman Veličanstveni' koja ju je proslavila, povukla se iz javnosti i nastavila živjeti jednostavnijim životom. Uživa u životu punim plućima i svako slobodno vrijeme provodi sa svojom kćerkicom Larom, za koju često ističe kako su jako povezane. Novih uloga u televizijskim serijama za sada nema na vidiku, ali Hurem je ionako poručila da ne želi ni čuti za posao barem još neko vrijeme.

  • +5
Meryem Uzerli Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia