DIVAN POKLON

U sjeni skandalozne odluke: Buduća kraljica Kate Middleton danas slavi 38. rođendan

09.01.2020 u 17:39

Bionic
Reading

Usred bure koju su svojom odlukom o odlasku s kraljevskih dužnosti podignuli princ Harry i Meghan Markle, vojvotkinja od Cambridgea i buduća kraljica Ujedinjenog Kraljevstva Katte Middleton danas slavi 38. rođendan

Kensingtonska palača je objavila portret slavljenice i zahvalila svima na lijepim porukama povodom rođendana vojvotkinje od Cambridgea.

Objavljena fotografija, koju je snimio kraljevski fotograf Matt Porteous, ne odiše glamurom i vjeruje se da je nastala u rujnu 2018. godine u Kateinom domu Anmer Hall u Norfolku.

Ležerno odjevena u 1100 kuna vrijedan Fjallraven 'Ovik' polover i traperice Kate izgleda vrlo opušteno i sretno na selu, što se baš ne može reći za fotografiju snimljenu prilikom njezinog današnjeg dolaska u Kensingtonsku palaču automobilom.

Ne treba čuditi ako u odabiru fotografije ima i neke simbolike vezane uz odstupanje s kraljevskih dužnosti princa Harryja i Meghan Markle.

Britanski mediji vjeruju da je objavljena fotografija nastala kada i obiteljska fotografija koja je podijeljena kao božićna čestitka Cambridgea 2018. godine.

Da rođendan vojvotkinje od Cambridgea ne bi ostao u sjeni najave vojvode i vojvotkinje od Sussexa o odlasku s kraljevskih dužnosti pobrinuli su se članovi kraljevske obitelji.

Na Instagram računu kraljevske obitelji, koji iz Buckinghamske palače vodi kraljičino osoblje, objavljen je niz fotografija kraljice Elizabethe s vojvotkinjom.

Na računu Clarence Housea, domaćinstva pod upravljanjem princa Charlesa i vojvotkinje od Cornwalla, podijeljene su fotografije Kate s Charlesom i Camillom. Na računu vojvoda od Suxessa nema čestitke.

Dok su neki pratitelji društvenih medija kraljevske obitelji izrazili negodovanje što su vojvoda i vojvotkinja od Suxessa svoje namjere objavili uoči Kateinog rođendana, čime su ga zasjenili, drugi zbijaju šale i nisu jako zabrinuti oko novonastale situacije.

'Odlučili su objaviti vijest na Katein rođendan. Divan poklon od njih!', napisala je jedna pratiteljica.