SRETNIJA NEGO IKAD

U romantičnom ozračju Maja Šuput proslavila godišnjicu zaruka s dečkom Nenadom Tatarinovom

11.01.2019 u 17:16

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput trenutno sa zaručnikom Nenadom Tatarinovom odmara na Filipinima. Par je ondje proslavio godinu dana zaruka romantičnom večerom, prisjetivši se kako je to izgledalo kada je Puležan kleknuo na bajkovitim Maldivima i pjevačicu pitao želi li provesti ostatak života s njim

Već nekoliko dana Maja Šuput i njezin zaručnik Nenad Tatarinov uživaju u ukusnoj hrani, morskom zraku i nepreglednim pješčanim plažama na egzotičnim Filipinima te svoje obožavatelje drže u toku objavljujući atraktivne fotografije s odmora. Pjevačica se već danima ne skida iz kupaćih kostima, a kada padne mrak najdraži trenutak joj je romantična večera s njezinim odabranikom.

View this post on Instagram

Our first sunset in Boracay 🌅👫

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Posljednja Majina fotografija na Instagramu nastala je upravo na jednoj od takvih večera, kojom su Maja i Nenad proslavili godinu dana zaruka, nazdravivši svojoj ljubavi i zajedničkoj budućnosti uz čašu crnog vina. Čestitkama su se pridružili i Majini fanovi koji su zaključili kako je pravo vrijeme za svadbu.

Točno prije godinu dana bivši direktor šibenskog hotelskog kompleksa kleknuo je na romantičnim Maldivima i pjevačici postavio sudbonosno pitanje, a ona je s veseljem pristala. Par je svoju prvu godišnjicu veze proslavio na Mykonosu, a pjevačica je izjavila kako se već bacila u potragu za vjenčanicom te kako zbog brojnih nastupa ona i zaručnik nisu u 2018. stigli organizirati vjenčanje.

'Svibanj i lipanj su nam idealni mjeseci za svadbu. Sad nam je to bilo nedostižno, ali radimo na tome da pronađemo slobodno vrijeme i organiziramo svadbeno slavlje koje će prije biti tulum nego neka tradicionalna priča', izjavila je pjevačica za Story, a fanovima ne preostaje ništa nego čekati da vide hoće li pjevačica sudbonosno 'da' izgovoriti ove godine.

Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL