NOVI TRANSFER

U 'Provjereno' stiže pojačanje: Atraktivna glumica i voditeljica Sara Duvnjak postaje dio njihove ekipe

24.12.2021 u 11:13

Bionic
Reading

Nedavno je redakciju istraživačkog magazina napustila bivša HRT-ovka Maja Tanasovski, ali u mnogima omiljenu informativnu emisiju stiže diplomirana glumica i radijska voditeljica Sara Duvnjak koja je dosad imala angažman na CMC televiziji te Otvorenom radiju na kojem su se kolege s njom oprostile ovih dana

Sara Duvnjak u nedjelju je odradila posljednju smjenu na Otvorenom radiju, a da prelazi na Novu TV, donosi Slobodna Dalmacija. Prije radija, diplomirana glumica imala je angažman na CMC televiziji, na kojoj je vodila emisiju 'Jutro uz CMC'.

'Da je uporna, potvrđuje činjenica kako se za Akademiju pripremala punih godinu dana, svaki dan ne radeći ništa drugo osim toga. Uporna je i kad je u pitanju Jutro uz CMC jer na posao dolazi sat ranije u odnosu na ostatak kolega kako bi sve pripremila do najmanjeg detalja. Disciplinirana odmalena, svoje je vještine brusila raznim hobijima, pa je tako i licencirana instruktorica snowboarda, a trenirala je i ples na svili i obruču! Zima joj je puno draža od ljeta dok tople dane često provodi u planinama i šumama kupajući se u jezerima i rijekama, a prakticira i Wim Hof metodu, koja uključuje kombinaciju tjelovježbe, disanja i hladne vode. Sara kaže da se tako trenira duša, um i tijelo te bolje snalaženje u svim nepredvidivim situacijama', stoji u opisu Sare na službenim stranicama CMC-a.

Inače, Sarina kolegica Ivana Mišerić pokazala je emitivnu video snimku voditeljice i glumice s poklonima koje su joj pripredile ona i ostale kolege s radija.

Saru su gledatelji mogli vidjeti u popularnim hrvatskim serijama poput 'Crno bijeli svijet', 'Drugo ime ljubavi', 'Čista ljubav', 'Kud puklo da puklo'. Iza nje je i rad na kazališnim daskama u mjuziklu 'Mamma Mia' zagrebačkog kazališta Komedija.