od ovog tjedna

U 'Potjeru' stigao novi lovac, iskusni kvizaš Mladen Vukorepa

17.10.2017 u 11:39

Bionic
Reading

U kvizu Potjera Hrvatske radiotelevizije (HRT) ovoga će se tjedna pojaviti novi lovac Mladen Vukorepa. Novi će se lovac pridružiti uigranoj lovačkoj ekipi koju čine Morana Zibar, Dean Kotiga i Krešimir Sučević Međeral

Iskusni kvizaš Mladen Vukorepa nastupao je u mnogobrojnim HRT-ovim kvizovima: 'Brojke i slova' (1986.), 'Kviskoteka' (1988.), 'Diplomac' (1998.), 'Izazov' (1999.) i 'EUnigma' (2013.), kvizu Hrvatske radiotelevizije emitiranom u povodu ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju. Nastupio je i u 'Kviskoteci' na Novoj TV (2006.).

Mladen Vukorepa trenutačno je deveti na ljestvici najboljih kvizaša Hrvatskog kviz saveza (HKS) i svojim će znanjem i iskustvom zasigurno pridonijeti kvaliteti, atraktivnosti i dinamičnosti 'Potjere'. Inače, na ljestvici Hrvatskog kviz saveza ukupno je 240 natjecatelja, a HRT-ovi lovci pri samom su vrhu, stoji u priopćenju.

'Radujem se nastupu u 'Potjeri'. U svojoj sam karijeri stekao dosta iskustva, a u najboljem su mi sjećanju ostali nastupi u legendarnoj HRT-ovoj 'Kviskoteci' i u 'EUnigmi', u kojima sam došao do finala. Ekipa i atmosfera na snimanju sjajni su i vjerujem da će gledatelji Hrvatske radiotelevizije to i prepoznati', ističe Mladen Vukorepa i dodaje kako se snalazi u svim područjima, a specijalnost su mu zemljopis i sport.

Mladen Vukorepa Izvor: Promo fotografije / Autor: JOSIP KRIVACIC

Urednik 'Potjere' Igor Grković smatra da će novi lovac pridonijeti zanimljivosti emisije: 'Osnovna je ideja kviza na zabavan način promovirati znanje i učenje. Budući da smo stekli vjernu publiku, vjerujem da smo u tome i uspjeli. Uskoro nam se bliži 600. izdanje 'Potjere' i uvođenje novog lovca pravi je način da tu obljetnicu dostojno obilježimo', ističe Igor Grković.