majka i supruga

U ovom je izdanju još nismo vidjeli: Kate Middleton stavila pregaču i pokazala kulinarske vještine

23.03.2018 u 10:13

Bionic
Reading

Tijekom svog posljednjeg kraljevskog angažmana prije rođenja trećeg djeteta Kate Middleton bila je i više nego aktivna. Između ostalog, zasukala je rukave i pomogla kuharicama u olimpijskom parku u istočnom Londonu

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea u četvrtak su posjetili svečano događanje u organizaciji SportsAida – nacionalne humanitarne organizacije kojoj je cilj pomaganje novim generacijama prvaka Olimpijskih, Paraolimpijskih i Igara Commonwealtha.

Tom prilikom princ William s hendikepiranim sportašima zaigrao je košarku i sam iskušao koliko je to teško iz kolica. Za to vrijeme Kate Middleton pomogla je vrijednim kuharicama koje su spremale delicije za veliki ručak za sve koji su sudjelovali u Igrama Commonwealtha.

  • +13
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Lijepoj trudnici bio je ovo ujedno posljednji angažman prije odlaska na porodiljni jer za nekoliko tjedana treba na svijet donijeti svoje treće dijete. Elegantna i nasmijana, Kate je zasukala rukave, stavila pregaču i prionula na posao. Pohvalila se i kako joj ovo nije prvi put da pomaže u kuhinji.

'Već sam ovo radila sa sinom Georgeom i kćerkicom Charlotte, a oni obožavaju raditi pizzu. Sviđa im se to jer tada mogu zaprljati ruke tijestom i brašnom', kazala je omiljena vojvotkinja.

Iako svakodnevno na raspolaganju imaju mnogobrojno osoblje i kuhare koji im spremaju obroke, kraljevski par i sam uživa u kuhanju.

Princ William jednom prilikom je kazao: 'Volim kuhati iako nisam baš dobar u tome. Zapravo više volim pečenje, pa znam spremiti pečenu piletinu ili odrezak. Obožavam kada je spremljen medium rare. Volim da je poluživo.'

Kraljevski par priznao je i kako je uzbuđen zbog prinove koja će uskoro obogatiti njihovu obitelj. O oporavku i snalaženju s troje male djece ipak ne brinu previše, stoga nemaju namjeru angažirati novu dadilju. Kako je nedavno otkrio izvor blizak obitelji, uz dadilju Mariju Borrallo i kućnu pomoćnicu nemaju potrebe za još jednom osobom, osobito sad kad su i George i Charlotte krenuli u vrtić.