SAMO JE JEDNA MAMA

U obitelji Zrinke Cvitešić ovo se zove pravi razlog za slavlje

12.01.2024 u 14:49

Bionic
Reading

Putem svojih profila na društvenim mrežama domaća glumica koja je slavu stekla i van granica Lijepe naše, čestitala je 70. rođendan svojoj mami Višnji i oduševila sve fotografijama iz prošlosti

Da je samo jedna mama potvrdila je još jednom domaća glumica Zrinka Cvitešić, koja je putem društvenih mreža svojoj mami Višnji čestitala okrugli 70. rođendan.

'Prvih 70!❤️🍒☘️❤️🍒☘️Idemo daljeeeee', napisala je Zrinka uz tri fotografije svoje mame Višnje Cvitešić, koja se inače uistinu rijetkom pojavljuje u javnosti.

Prva fotografija je iz ljetnih dana, i na njoj Višnja Cvitešić nasmijana sjedi sa četveronožnim ljubimcem. Na drugoj je sa malenom Zrinkom, i ta fotografija uistinu privlači najviše pozornosti, dok na trećoj su Zrinka i Višnja nasmijane na nekoj proslavi.

Zrinka Cvitešić Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Inače, Zrinku i njezinog životnog partnera, bivšeg nogometaša Niku Kranjčara, nedavno smo imali prilike vidjeti na komemoraciji za preminulog glazbenika Juricu Popovića. To nikoga nije iznenadilo budući da je Zrinka iznimno bliska s njegovom životnom partnericom Matijom Vuicom, čije kreacije redovito nosi na svjetskim premijerama.

Osim toga, početkom prosinca bila je i u Ateni gdje je, pohvalila se, bila dio žirija Međunarodne nagrade Emmy, a ne sumnjamo da u pripremi ima i razne projekte po svijetu.