uzbuđenje na vrhuncu

Zrinka Cvitešić javila se iz Šibenika gdje počinje snimanje filma u kojem glumi Biserku Petrović

22.09.2023 u 10:16

Bionic
Reading

Glumica društvene mreže uglavnom koristi u poslovne svrhe (uz pokoju crticu iz privatnog života). Nije pretjerano ažurna po pitanju objava, ali sada se oglasila kako bi najavila da počinje rad na novom projektu

U Šibeniku je počelo snimanje dugometražnog igranog filma ‘Nešto jače od mene - priča o Draženu Petroviću’, u režiji Danila Šerbedžije, a premijera bi se trebala održati 22. listopada 2024., na dan kada bi košarkaški virtuoz, da je živ, napunio 60 godina.

Već neko vrijeme je poznato kako će u filmu Biserku Petrović utjeloviti Zrinka Cvitešić, na obostrano zadovoljstvo i filmske ekipe, ali i Draženove majke. Glumica sa zavidnom inozemnom karijerom tim se povodom s više fotografija iz Spomen sobe svjetske sportske ikone i kvarta u kojem je odrastao, javila iz Šibenika uz kratku poruku da je stigla u Krešimirov grad i da snimanje počinje.

Osim Zrinke, glumačku postavu čine Domagoj Nižić kao odrasli Dražen, Pavel Matuško kao njegov stariji brat Aleksandar Petrović te Dragan Mićanović kao otac Jole Petrović. Snimanje će u Šibeniku trajati do ponedjeljka 26. rujna, a snimat će se i u Zagrebu, Madridu i u Americi, gdje je igrao i živio slavni šibenski košarkaš.

  • +3
Zrinka Cvitešić Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL