čestitke stižu

Zrinka Cvitešić se pohvalila velikim vijestima u obitelji

13.11.2023 u 08:54

Bionic
Reading

Naša glumica već nekoliko mjeseci snima film o sportskom velikanu Draženu Petroviću u kojem glumi njegovu majku, Biserku Petrović, pa se nije pretjerano oglašavala na društvenim mrežama. No sve je iznenadila, a poneke i zbunila posljednjom objavom

Zrinka Cvitešić se na Instagramu pohvalila da je postala teta. Uz fotografiju je otkrila da je riječ o djevojčici i da joj je ime Lota. 'Voli te teta', glumica je ponosno istaknula pored fotografije na kojoj u ruci drži bebino stopalo, uz stih 'È il giorno perfetto che sorride come te…' iz pjesme 'Perfetto' Erosa Ramazzottija.

U hashtagovima je istaknula kako je 'sretna teta', no fotografija je na prvi pogled očito zbunila neke od pratitelja. Naime mnogi su čestitali njoj i Niki Kranjčaru zaključivši da je Zrinka postala mama. No prepostavlja se da je majka postala njezina mlađa sestra Dinka.

Glumica ju je nerijetko spominjala u svojim intervjuima. Tako je 2013. godine izjavila da je bila najsretnija kad joj se sestra oporavila od teške bolesti. Svojedobno se, govoreći o djetinjstvu, prisjetila kako je sestra dok su bile male, 'svakog drugog dana u dvorište donosila drugu životinju - krticu, miša, zmiju'. Spomenula je sestru i u govoru zahvale kad je primila nagrada za promicanje hrvatske kulture u svijetu za 2019. godinu.

'Za recept za uspjeh treba vam i jedna sestra koja vam pred ispitni koncert iz klavira namjerno slomi mali prst jer joj ide na živce vaše učestalo vježbanje. U tom trenutku se kod vas rađa čelična volja za uspjehom', rekla je tada.

  • +3
Zrinka Cvitešić Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL