U ZAGREBAČKOJ ARENI

U noćnom izlasku: Ivan i Milica Todorić bez djece stigli na Hauserov koncert

26.10.2023 u 11:44

Bionic
Reading

Iako se u javnosti najčešće pojavljuje najstarija od troje Todorićeve djece, kći Iva, koja je i sinoć bila u izlasku, koncert Stjepana Hausera u zagrebačkoj Areni nije propustio ni najmlađi joj brat Ivan, koji je stigao sa suprugom Milicom, ali ni njihova mama Vesna

Sinoć je u zagrebačkoj Areni, u sklopu svoje prve solo turneje 'Rebel with a Cello', domaću publiku raspametio Stjepan Hauser. Nakon Beograda, gdje je 'na prepad' izvukao na pozornicu Novaka Đokovića i natjerao ga da zasvira saksofon, u Zagrebu nije bilo takvih iznenađenja, no provod je bio, kažu svi koji su bili, za pamćenje.

Koliko je svijet zaluđen glazbom koju izvodi naš Stjepan Hauser govori i činjenica da su njegovi najvjerniji fanovi doputovali u Zagreb iz raznih dijelova Hrvatske, ali i iz dalekog Tajvana.

A njegov vatreni nastup iz prvog je reda gledala i obitelj Todorić predvođena mamom Vesnom. Pored nje je sjedila uvijek dobro raspoložena i nasmijana joj kći Iva Todorić, koja je koncert snimala mobitelom za društvene mreže.

'Rebel with a Cello'

Stjepan Hauser nastupio u zagrebačkoj Areni: Pogledajte atmosferu s koncerta

Pogledaj galeriju

S druge strane Vesne Todorić sjedila je njezina snaha Milica, a potom i najmlađi sin Ivan, koji su ozbiljna lica promatrali Hauserov nastup.

Inače u srpnju 2022. godine Milica i Ivan Todorić dobili su treće dijete, kćerkicu koju su nazvali Mila. Osim nje, par ima sina Vida i kćer Ariju.

Ekipi je nedostajao glavni član obitelji Todorić, otac Ivica, ali i brat Ante koji je nedavno s partnericom Petrom Kaćunko dobio dijete.