OPUŠTENO DRUŽENJE

U najboljem društvu: Marko Livaja snimljen sa suprugom Iris u izlasku

29.08.2023 u 11:33

Bionic
Reading

Iako ih ne viđamo često zajedno, Iris Rajčić i Marko Livaja zajedno su stigli na popularni Torcida kup. Kultno nogometno natjecanje pratili su iz obližnjeg kafića u kojem su se zabavljali s prijateljima

Jedan od najpoznatijih splitskih nogometaša svih vremena nije mogao propustiti završnicu ovogodišnjeg Torcida kupa. U lokalnom kafiću Marko Livaja opušteno je gledao utakmicu u društvu lijepe supruge Iris Rajčić, a pridružili su im se i prijatelji.

I dok je Livaja nosio sportski look upotpunjen Guccijevom torbicom i crnom šiltericom, Iris je blistala u plavobijeloj kombinaciji. Kosu je podignula i skupila kopčom, a nosila je i skupocjenu torbicu modne kuće Louis Vuitton.

Iako nije poznato kako je par proslavio Livajin 30. rođendan, supruga mu je posvetila nekoliko fotografija na Instagramu uz jednostavnu čestitku, a kasnije je podijelila poruke obožavatelja koje su pristizale cijelog dana. Rajčić je tako pokazala velik ponos na svog supruga koji je obilježio rođendan utakmicom u Varaždinu.

Osim toga, objavila je videosnimku njihove sedmogodišnje kćerkice Elizabet, a ona je s vatrometom u pozadini poručila ocu: 'Tata, sretan ti rođendan! Daj gol!'

Marko Livaja i Iris Rajčić Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric