skladan par

Rođendanska čestitka Iris Rajčić za Livajin trideseti rođendan

26.08.2023 u 10:45

Marko Livaja i Iris Rajčić

Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric

Bionic
Reading

Zajedno su otkad je Marko Livaja imao tek dvadeset godina, a danas nogometaš Hajduka slavi trideseti! Tom je prigodom Iris Rajčić suprugu uputila čestitku na Instagramu uz dvije zajedničke fotografije

Jedan od najslavnijih Hajdukovih igrača svih vremena danas je napunio trideset godina! Livajin rođendan razlog je za veliko slavlje, a na Instagramu mu je kratku čestitku napisala i supruga Iris Rajčić koja je Livajina velika podrška u nogometnoj karijeri.

Putem Instagram priča Iris je objavila dvije crno-bijele fotografije sa suprugom jednostavno napisavši 'Sretan rođendan, moja ljubavi', a uz fotografiju s vjenčanja stavila je pjesmu Erosa Ramazzottija 'Un Emozione per sempre'.

Na sljedećem je videu snimila njihovu sedmogodišnju kćerkicu Elizabet koja je s vatrometom u pozadini rekla: 'Tata, sretan ti rođendan! Daj gol!'

Iris i Marko Livaja vjenčali su se početkom svibnja 2022. godine, no njihova je ljubavna priča započela 2014. godine kad je nogometaš imao tek 20 godina. Par je 2016. godine dočekao svoju kći Elizabet, a pet godina kasnije obitelji se pridružio i maleni Lorenzo.

Lijepa Splićanka nikad nije skrivala ponos na svog supruga, a na vlastitom Instagram profilu nerijetko dijeli i trenutke Livajinih nogometnih uspjeha.