LOUIS DUCRUET

U monegašku obitelj stiže beba: Sretnu vijest princezin je sin objavio uz pomoć svog četveronožnog ljubimca

24.11.2022 u 12:29

Bionic
Reading

Monegaška kneževska obitelj za nekoliko će mjeseci postati bogatija za još jednog člana. Kako je na svom Instagram profilu objavio Louis Ducruet, sin princeze Stephanie, on i njegova srednjoškolska ljubav Marie čekaju svoje prvo dijete

Sin princeze Stephanie i unuk Grace Kelly, Louis Ducruet i njegova supruga Marie Chevallier očekuju svoje prvo dijete, a sretnu vijest supružnici su objavili na svojim Instagram profilima, koristeći maramu zavezanu oko vrata njihovog četveronožnog ljubimca za otkrivanje sretne vijesti. Na marami je kratko i jasno napisano - 'uskoro će postati stariji brat', a ispod objave stoji: 'Avantura uskoro počinje'.

A upravo četveronožni Pancake (u prijevodu s engleskog palačinka, op.a.) do sada je bio glavna zvijezda svih avantura Marie i Louisa, u kojima će im se uskoro pridružiti i beba.

Louis i Marie Ducruet zaljubili su se još na fakultetu i to nakon što su se upoznali 2011. u noćnom klubu u Cannesu. Kroz razgovor su shvatili da pohađaju isti koledž, a svoj susret oboje opisuju kao 'ljubav na prvi pogled'.

  • +6
Marie i Louis Ducruet Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia

Oboje 29-godišnjaci, vezu su ozakonili u srpnju 2019. prvo civilnim vjenčanjem, a potom dan kasnije i raskošnim crkvenim vjenčanjem u Katedrali Naše Gospe od Bezgrešnog Začeća, koja se ponead naziva i Katedrala Svetog Nikole ili Katedrala u Monaku, a u kojoj su se davne 1956. vjenčali njegovi djed i baka - princ Rainier II i Grace Kelly.

Upravo je s djedom Louis bio iznimno blizak, zbog čega je i odabrao tu katedralu da se na vječnu ljubav zakune svojoj djevojci.