idila u španjolskoj

U krugu svojih voljenih: Fani Stipković pokazala kako uživa u posebnom društvu

04.04.2022 u 14:42

Bionic
Reading

Prije tri mjeseca hrvatska sportska novinarka sa španjolskom adresom napokon je potvrdila svoju vezu legendom Reala, 54-godišnjim Fernandom Hierrom kojeg od tada stalno objavljuje na društvenim mrežama. Trenutno guštaju u 'proširenom sastavu'

Novinarka je Hrvatsku je prije deset godina zamijenila je Španjolskom u kojoj se sjajno snašla, no nažalost nema priliku biti uz svoju obitelj onoliko koliko bi htjela. Premda se Korčulu posjećuje kad god može, njezini roditelji prije nekoliko dana stigli su u Madrid, a Fani Stipković je svima pokazala koliko im je lijepo zajedno.

Na Instagram storyju je cijelom svijetu pokazala koliko je sretna u dobro rasploženom društvu - svojim roditeljima i svojim dečkom Fernandom Hierrom. Podsjetimo, Fani je na Europskom sveučilištu u Madridu, gdje živi posljednjih pet godina, magistrirala produkciju i televizijski menadžment te se specijalizirala za TV priloge, reportaže i dokumentarce o sportu, gastronomiji i fitnessu. U svojim poslovnim i privatnim uspjesima najveću podršku joj pružaju roditelji.

Ranije je Velolučanka znala isticala koliko su otac i majka oduvijek vjerovali u nju, a za tportal je progovorila i na temu majčinstva. 'Kada se osjetiš spremnom i imaš pravu osobu uz sebe. Mnogima se to dogodilo i bez prave osobe i izuzetno cijenim te hrabre žene, borce, koje su same podignule djecu. To je veliki životni uspjeh. U trenutku kad dobijem dijete zaokružit ću jedno životno poglavlje i to će možda biti pravo vrijeme da se otvorim o svojem privatnom životu koji oduvijek skrivam i ne volim govoriti o njemu. Osoba sam koja ne voli dijeliti svoje privatne stvari ni s kime', rekla nam je.

Fani Stipković i Fernando Hierro Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia