NIJE IMAO NASLJEDNIKA

Poznato je tko će naslijediti bogatstvo Matthewa Perryja

02.11.2023 u 08:51

Bionic
Reading

Kraj listopada 2023. godine obilježila je tragična smrt jednog od najomiljenijih glumaca iz hit serije 'Prijatelji', Matthewa Perryja. Njegov odlazak pogodio je mnoge, a dok se raspravlja o posljednjim danima njegova života, isplivale su i informacije o tome kome će pripasti milijuni koje je zaradio

Zahvaljujući upravo ulozi Chandlera Binga u hit seriji 'Prijatelji', Matthew Perry je za života stekao veliko bogatstvo. Uz to, bile su tu i brojne filmske uloge, memoari, ali i tantijemi za nova prikazivanja omiljene serije iz 90-ih, koju rado gledaju i neke nove generacije.

Iza neponovljivog Matthewa Perryja ostalo je veliko bogatstvo. Kako je odavno poznato, za svaku snimljenu epizodu 'Prijatelja' u sedmoj i osmoj sezoni dobivao je 800 tisuća dolara, a u devetoj i desetoj sezoni i do milijun dolara. Prema nekim procjenama, samo za ulogu Chandlera Binga na račun je spremio oko 90 milijuna.

  • +23
Matthew Perry Izvor: Profimedia / Autor: © John Wells Productions / WARNE / AFP / Profimedia

Kako pišu neki strani mediji, Perry je u trenutku smrti imao oko 120 milijuna dolara, ali i brojne nekretnine, a budući da nikada nije bio u braku, niti je imao nasljednike, sve njegovo bogatstvo pripast će roditeljima Suzanne Perry i Johnu Bennettu Perryju.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

  • +5
Matthew Perry kao Chandler u seriji 'Prijatelji' Izvor: Profimedia / Autor: WARNER BROS. TELEVISION - Album / Album / Profimedia