vrijeme za slavlje

U jeku pandemije Dino Rađa proslavio svoj veliki dan

27.04.2020 u 09:49

Bionic
Reading

Košarkaška legenda, danas predsjednik Stručnog savjeta za mušku košarku HKS-a, prije dva mjeseca obilježio je 19. godišnjicu ljubavi sa suprugom Viktorijom Đonlić Rađom, a proteklog vikenda je proslavio 53. rođendan. Nekadašnji igrač NBA-a uživao je okružen svojim najmilijima

Jedan od najboljih hrvatskih košarkaša svih vremena i član košarkaške Kuće slavnih Dino Rađa pokazao je kako je izgledalo njegovo slavlje u svom zagrebačkom domu. Dobro raspoloženi Splićanin pozirao je uz suprugu Viktoriju te sinove Rokom i Nikom. 'Moj svijet je tu', kratko je opisao fotografiju koju je objavio na Instagramu.

Njegova Viktorija, inače bivša Miss Dalmacije i prva pratilja Miss Hrvatske mu je na svom Instagram storyju čestitala rođendan s dvije zajedničke fotografije sa suprugom, a posvetila mu stihove pjesme 'You’re the First, the Last, My Everything' Barryja Whitea.

Podsjetimo, za svoju su novu adresu u metropoli supružnici su odabrali luksuzan troetažni stan na zagrebačkom Jordanovcu u jednoj od četiri vile koje nose naziv Home of the future. Odluku o preseljenju iz Splita Rađa je prije dvije godine donio najviše zbog svojih poslovnih obveza. Na dužnosti je predsjednika Stručnog savjeta u Hrvatskom košarkaškom savezu.