promjene u bendu

U grupu TBF privremeno stigao novi član

10.05.2017 u 11:14

Bionic
Reading

Glavni autor i frontmen splitske grupe TBF Saša Antić već neko vrijeme nije dio koncertne postave popularne grupe. Zbog ozljede kralježnice privremeno je morao zamrznuti svoje glazbene obaveze, a svoje mjesto u bendu prepustio je prijatelju koji ga je i doveo u jedan od najuspješnijih hrvatskih sastava

'Stjecajem okolnosti privremeno sam uskočio u bend umjesto Saše Antića, s kojim sam prijatelj već 25 godina. Luka Barbić, Mladen Badovinac i ja smo s još jednim kolegom 1990. osnovali bend još u osnovnoj školi. Četiri godine sam bio član, no u tom periodu do 1994. bili smo više lokalna hip-hop atrakcija. Kad sam izašao iz benda, nastavili smo se družiti, stalno smo jedni uz druge', ispričao je Nikola Čelan, inače član Libra.

Nije mu bilo jednostavno preuzeti Sašino mjesto, no prvi je zadatak uspješno obavio na svirci u dubrovačkim Lazaretima prije dva tjedna.

'Budući da zadnjih dvadesetak godina više pjevam nego repam, trebalo mi je nekoliko proba da pohvatam Sašine dionice. Uspješno smo odradili koncert u Dubrovniku, a bukirani smo za još 20 koncerata. Saša ide na drugu operaciju tako da moram povući za sebe i njega da se uspješno ubaci kad odradi bolovanje', pojasnio je Čelan.