IVAN I SABINA ISPALI

U finale idu Ornela, Marko, Saša i Krešo!

12.12.2008 u 22:00

Bionic
Reading

Iako su stanari očekivali da se večeras samo jedna osoba oprašta od finala, Big Brother im je priredio šokantno iznenađenje

Prvi polufinalist koji je večeras napustio kuću je Ivan Mitrović, i to s gotovo pedeset posto glasova. Na pitanje izlazi li s Mrkvom ili ostaje li još tjedan dana u BB kući, Rina je bez imalo premišljanja odgovorila da je spremna za polazak. Jedino je zažalila što nije obukla haljinu, već iz kuće izlazi u sportskome izdanju. Isto tako, Mrkvi je prije samog prolaska kroz vrata kuće naredila: 'Skini tu kapu, ako Boga znaš'. Nadalje, priznala je da joj je itekakako drago što se zbog ljubavi prema Ivanu vratila na Tajland nakon što je izbačena glasovima gledatelja, no da joj je žao jedino što svog Ljubića nije uspjela dopratiti do finala.

Ivan je pak priznao da ga ne čude previše komentari sustanara da je 'žderonja', 'tranzić' i feminiziran. Njemu je prvenstveno drago što se, nakon mnogo promišljanja, prijavio za ovaj show te što je naposljetku i otputovao te tako doživio svoju tajlandsku avanturu. Na pitanje žele li u hotelu biti u jednoj sobi ili pak odvojeno, Rina je rekla da nemaju problema s tim da spavaju u istome krevetu, iako formalno nisu u vezi.

No, ovaj put Big Brother je učinio presedan te je ovoga petka odlučio izbaciti čak dvoje polufinalista. Ostali stanari to nisu znali pri Ivanovom ispadanju (a s njime i Rine), pa su ostali uljuljkani u ideju da su svi oni sada finalisti. Sumnjičavi su postali kada ime se Antonija još jednom javila iz zagrebačkog studija te rekla da ima iznenađenje. Ornela je čak posumnjala da će se Rina još jednom vratiti u kuću. No, kada im je objavljeno da u finale ipak ide samo četvero stanara, kako je to i bio običaj u prethodnim sezonama Big Brothera, nastupio je 'šok i nevjerica'. Nakon kraće neizvjesnosti, izrečeno je Sabinino ime, koja je prethodno rekla da i bi i ne bi voljela da ima imunitet. Pozdravivši se na vrlo topao način sa sustanarima i kućom, pohrlila je van, nadajući se brzom povratku kući i obitelji.

Dakle, za milijun i nešto kuna još tjedan dana borit će se Ornela, Marko, Saša i Krešo, a sljedeće će dane morati preživjeti bez ijedne kune tjednog budžeta, budući da nisu uspjeli savladati tjedni zadatak i ignorirati očito.