kaos u palači

Zašto si Meghan Markle nikad ne bi dopustila situaciju koju prolazi Kate Middleton

14.03.2024 u 09:30

Bionic
Reading

Kate Middleton i Meghan Markle po mnogočemu su drugačije, ali dijele živote u kojima nema mjesta privatnosti i loše promišljenim odlukama. Nakon što je Middleton sama zatražila vrijeme za oporavak od opracije, nastale su brojne teorije zavjere, a sve je dodatno 'potpalio' loše izveden Photoshop

Kate Middleton i Meghan Markle uživaju posve drugačiji tretman u medijima pa je poznato kako se oko Middleton najčešće pišu sami superlativi, dok se Meghan pod povećalom gledaju sve mane te čekaju krivi potezi. O tome je progovorila i sama Meghan istaknuvši kako su joj mediji zamjerali kilograme u trudnoći, dok su Kate samo hvalili iščekujući nasljednike britanske krune.

I dok je Meghan trpjela negativne naslove na svoj račun, princ Harry odlučio je svemu stati na kraj, napustiti domovinu i s obitelji se preseliti u Ameriku, dalje od britanskih medija koji su se, prema njegovom mišljenju, okomili na njegovu obitelj u dogovoru s kraljevskom obitelji.

Gdje je Kate Middleton? Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK/I-IMAGES/EYEVINE/AA/ABACA/ABACA PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/JONATHAN BUCKMASTER/MIRRORPIX/DOUG PETERS/PA IMAGES/RUPERT HARTLEY/GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Međutim, britanski mediji sada polako kreću postavljati pitanja i o događanjima o Palači jer je pritisak javnosti jednostavno golem.

Teorije zavjere o nestanku Kate Middleton samo su napredovale otkako su u javnost puštene fotografije koje su dorađivane na način koji je vidljiv svakom promatraču. Iako je sama Kate priznala da se zaigrala s uređivanjem fotografije koju je objavila za Majčin dan, mnogi se pitaju zašto je ovaj put prekršila obiteljski moto 'ne žali se, ne objašnjavaj se'.

Iako je utvrđeno da je i jedna fotografija Meghan Markle dorađena, riječ je tek o dodavanju stabla na fotografiju kako bi se idilična fotografija trudne Meghan doimala još ljepšom i spokojnijom.

Uređivanje prisutno kod Sussexa ipak nije jasno golom oku te je potrebno više vremena da bi se dorada primijetila, a izvori bliski Meghan i Harryju tvrde kako se nespretnosti oko uređivanja jednostavno nikad ne bi mogle dogoditi Meghan Markle jer ima oko za detalje te je vrlo usredotočena.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia