okružen ženama

U društvu atraktivne brinete: Justin Theroux na sve načine pokušava zaboraviti Jennifer Aniston

17.04.2018 u 11:06

Bionic
Reading

Dva mjeseca nakon razvoda od Jennifer Aniston, glumac Justin Theroux vratio se starim navikama i pokazuje da je potpuno zaboraviO na bivšu i ljubavni krah. Ovoga puta viđen je u društvu nepoznate brinete s kojom je izgledao poprilično sretno

Slavni američki glumac koji je nakon razvoda od Jennifer Aniston za stalno preselio u New York, fotografiran je ovih dana u zanimljivom društvu.

Justin Theroux i nepoznata brineta vidno dobro volje prošetali su gradom, a potom sjeli na piće i nastavili ugodno druženje. Pritom je Justin pokazao i svoju top formu, kada su u prvom planu bili istrenirani bicepsi.

  • +4
Justin Theroux Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mlađa prijateljica s kojom se lijepo zabavljao bila je odjevena u ležernom tonu, te je trendi bijelu košuljicu zavezala u struku, a liniju naglasila trapericama visokog struka.

Da ne namjerava tugovati zbog neuspjelog braka s Aniston, 46-godišnjak je pokazivao još protekla dva mjeseca kada su ga često viđali u ženskom društvu.

Prvo su ga povezivali s mladom umjetnicom Petrom Collins, a onda je nedavno viđen u prisnom odnosu s glumicom Aubrey Plazom.

  • +24
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njegova bivša supruga, Jennifer Aniston, s kojom je u braku proveo dvije i pol godine, a prije toga u vezi pet godina, također nije u velikoj depresiji. Omiljena glumica vratila se svojoj svakodnevici, a protekli vikend prisustvovala je i na ekskluzivnoj zabavi Gwyneth Paltrow. Zablistala je tada elegantnoj, crnoj maksi haljini sirena kroja modne kuće Michael Kors.