RIJETKI IZLET NA TV

U drugoj sezoni 'Malih laži' gledat ćemo Meryl Streep

25.01.2018 u 10:08

Bionic
Reading

Glumica Meryl Streep pridružit će se glumačkoj postavi u drugoj sezoni serije 'Male laži', objavio je u srijedu HBO

Na kraju prve sezone ubijen je Perry Wright (Alexander Skarsgard), mladi suprug bivše pravnice Celeste (Nicole Kidman), ali je ostavljen prostor za dolazak nekog člana njegove obitelji.

Trostruka oskarovka, kako je priopćio HBO, glumit će Mary Louise Wright, Perryjevu majku.

'Zabrinuta za dobrobit svoje unučadi nakon sinove smrti, Mary Louis stiže u Monterey potražiti neke odgovore', opisuju njezin lik na HBO-u.

Ranije su se pojavile informacije da ćemo Skarsgarda ponovno gledati u flashbackovima, a dolaskom Mary Louise u seriju i povratak ubijenog Perryja ima više smisla.

Vijest o ulasku Streep u seriju potvrdila je Nicole Kidman objavom zajedničke fotografije na Instagramu, uz koju je napisala: 'Dobro došli u obitelj #BigLittleLies, gospođo Streep - jedva čekam xx.'

Welcome to the #BigLittleLies family Ms. Streep - can’t wait xx

Objavu dijeli Nicole Kidman (@nicolekidman)

Iako se Meryl Streep vrlo rijetko pojavljuje u televizijskim serijama, ovo joj nije prvi izlet na HBO, a za svoju ulogu u adaptaciji serije 'Anđeli u Americi' iz 2003. godine osvojila je i Emmyja.

Pojavile su se 2016. i glasine da će Streep glumiti u tajanstvenom nadolazećem televizijskom projektu J.J. Abramsa nazvanom 'The Nix'. Naknadne pojedinosti o samoj seriji nisu se pojavile, ali jest informacija da bi glumačka zvijezda po epizodi trebala zaraditi 825 tisuća dolara.

  • +19
Meryl Streep i Don Gummer Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Druga sezona 'Malih laži' izlazi 2019. godine, a kako je objavio HBO, imat će sedam epizoda. Scenarist je ostao David E. Kelley, redatelj prve sezone Jean-Marc Vallée bit će izvršni producent, dok će redateljsku palicu od njega preuzeti britanska filmašica Andrea Arnold, redateljica filma 'American Honey' i eksperimentalne serije 'Love Love'.

  • +5
Premijera nove HBO-ove serije Male laži Izvor: Screenshot / Autor: YouTube