NEDOSTAJE SAMO REDATELJ

Ipak se snima nastavak 'Malih laži', serije koju obožavaju i gledatelji i kritičari

10.11.2017 u 14:10

Bionic
Reading

Osam osvojenih Emmyja moglo bi drugu sezonu serije 'Male laži' dovesti na male ekrane znatno prije očekivanja. Kako doznaje TVLine, HBO planira početak snimanja za proljeće 2018. godine

Još prije dva tjedna scenarist serije David E. Kelley dao je naslutiti da se približava faza planiranja snimanja druge sezone.

'Ideje postoje i nastojimo okupiti ekipu. Puno je logističkih stvari za odraditi, ali optimističan sam jer su svi zainteresirani. Vjerujemo da još uvijek imamo dosta toga ispričati. Odluka još nije donesena, ali nadamo se će biti. Onako kako smo je završili, čini mi se da otvara mogućnost za još puno priča', rekao je Kelley.

Iako HBO još ne želi potvrditi bilo što vezano uz drugu sezonu serije, neke činjenice idu u prilog ideji o nastavku snimanja. Još i prije nego se okitila Emmyjima, HBO je tražio od Liane Moriarty, autorice na čijem se romanu temelji miniserija, da u priči ostavi prostora za potencijalnu drugu sezonu.

Za nastavak su zainteresirane Reese Witherspoon i Nicole Kidman, koje se osim u glavnim ulogama pojavljuju i u ulogama izvršnih producentica, no mjesto redatelja druge sezone još je uvijek upražnjeno.

Redatelj prve sezone Jean-Marc Vallée odbio je u startu pomisao na drugu sezonu, govoreći da je serija savršeno završila.

'Nema ni načina ni razloga za stvaranje druge sezone. Trebao je to biti jednokratan posao i završilo je tako da publika može zamisliti što se dalje dogodilo. Ako napravimo drugu sezonu, upropastit ćemo tu lijepu stvar i spoilati', rekao je Vallée, no promijenio je mišljenje na dodjeli Emmyja.

  • +5
Premijera HBO-ove serije Male laži Izvor: Screenshot / Autor: YouTube

Osvojivši Emmyje za režiju i produkciju, Vallée je iza pozornice rekao kako bi bilo sjajno ponovno okupiti tim i snimati.

'Možemo li u tome uopće uspjeti, vidjet ćemo. Ali ja želim', rekao je Vallée, no po posljednjim informacijama ipak neće zasjesti u redateljsku stolicu. Kako doznaje TVLine, odstupa zbog nemogućnosti usklađivanja rasporeda, a šuška se da za upražnjeno mjesto u njegovoj stolici žele angažirati redateljicu.

Foršpan za Male laži Autor: Youtube