Kraljica operetne scene

U domu Sandre Bagarić naveliko se slavilo, otkrila je koji je razlog za to

31.08.2022 u 13:58

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana u stanu omiljene domaće operne dive i glumice bilo je veselo i svečano. Stariji sin nje i supruga, poznatog pijaniste Darka Domitrovića, postao je punoljetan. Ponosna mama svijetu je pokazala djelić slavlja uz prigodnu čestitku

Šaljiva, uvijek pozitivna, vedra, s brojnim otpjevanim opernim ulogama, Sandra Bagarić je publiku 'zavela' i kao glumica u kazalištu, ali i u televizijskim serijama. Uspješna karijera nije joj uskratila harmoničan obiteljski život. Sandra Bagrić često i rado pokazuje privatne trenutke.

'Sine sretan ti 18. rodendan. Sretno koračaj u svijetu odraslih, nek su oko tebe uvijek dobri ljudi, a mama i tata će uvijek biti uz tebe', poručila je sinu Lovri Sandra Bagarić na svom Facebook profilu.

Sine sretan ti 18. rodendan🎂❤️ Sretno koracaj u svijetu odraslih, nek su oko tebe uvijek dobri ljudi, a mama i tata ce uvijek biti uz tebe❤️

Objavljuje Sandra BagarićSubota, 27. kolovoza 2022.

Podsjetimo, Sandra i njezin suprug, mogu se pohvaliti brakom dugim 25 godina što je u današnje vrijeme gotovo pa rijetkost. Slove za jedan od najskladnijih i najdugovječnijih parova na sceni. Osim Lovre, imaju i sina Marka.

Inače, Bagarić je ranije izjavila da se užasno puno daje djeci i obitelji te da im je uvijek na raspolaganju i uopće nema vremena za sebe pa zato ponekad puca po šavovima. Ali jako voli tu ulogu, štoviše istaknula je to više puta, za nju živi.

  • +3
Sandra Bagarić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX