komplimenti pljušte sa svih strana

Sandra Bagarić u izdanju koje će se dugo pamtiti: Obožavatelje je oduševila haljinom koja je tako laskava za figuru

01.08.2022 u 18:26

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu operna pjevačica Sandra Bagarić objavila je nove fotografije na kojima pozira u haljini vrlo laskavoj za njezinu siluetu. Obožavateljima nije trebalo puno da im ovaj njezin stajling zapne za oko, a pohvale i komplimenti samo su krenuli pljuštati sa svih strana

Tko god kaže da bež boja djeluje neupadljivo, monotono, pa čak i pomalo dosadno, pri prvom pogledu na haljinu Sandre Bagarić vrlo vjerojatno odmah će promijeniti mišljenje.

Odjevena u dugačku haljinu istaknutog struka i izrezima na ključnim mjestima Sandra Bagarić je pokazala novi stajling i oduševila svoje pratitelje i obožavatelje na društvenim mrežama.

Glamurozna haljina bež boje, damama omiljenog 'wrap' kroja s lijepo naglašenim strukom sjajno je istaknula Sandrinu liniju i atribute. Stajling je nadopunila djelom kose skupljene u visoki rep, a u opisu fotografije nije ništa napisala, no to nije ni bilo potrebno.

Naime, sama njezina pojava oduševila je njezine pratitelje pa su se komplimenti u komentarima samo krenuli nizati. 'Prelijepa diva Sandra', 'Prekrasna žena', 'Top diva', 'Wow', bili su samo neki od komentara.

  • +3
Sandra Bagarić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX