velika sreća

U domu Nataše Janjić Medančić ponovno se slavi: 'U dvije godine pregazila su nas dva vlaka, ali na kraju dana, doslovno i figurativno, ostajemo nas dvoje'

21.12.2020 u 09:34

Bionic
Reading

Nakon fatalnog susreta preko zajedničkih prijatelja glumica i ortoped Nenad Medančić u istoj su se godini vjenčali te obznanili kako čekaju sinčića. Danas sa svoje dvoje djece slave drugu godišnjicu braka, a Nataša Janjić Medančić svom je voljenom muškarcu posvetila emotivnu objavu na Instagramu

'U dvije godine pregazila su nas dva vlaka, ali na kraju dana, doslovno i figurativno, ostajemo nas dvoje. Da se na tvoje rame uvijek mogu osloniti i da uvijek bude onoga čemu se možemo zajedno smijati. Ostalo ćemo lako. Sretna nam dvogodišnjica braka, mužu i ljubavi!' poručila je Nataša Janjić Medančić svom suprugu.

Čestitke povodom njihovog slavljeničkog dana nisu propustili iskazati ni Natašini bliski prijatelji i kolege, poput Bojane Gregorić Vejzović, Marijane Batinić, koja je ujedno najzaslužnija za njihovu ljubavnu priču, Ane Gruice Uglešić, Franke Batelić i mnogih drugih.

  • +16
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Danijel Berkovic

Podsjetimo, o novoj ljubavi s istarskim ortopedom, koja se rasplamsala dok su zajedno boravili u Barceloni, splitska glumica je od samih početaka bila vrlo tajanstvena, a svog novog partnera svijetu je otkrila nakon što je ostala trudna sa sinom Tonijem. Objavila je prvu fotografiju s vjenčanja 1. siječnja 2019. godine, čime je potvrdila kako je i službeno postala gospođa Medančić. U srpnju su sretni supružnici dobili i djevojčicu Kaju.