'The Jerry Springer Show'

U 79. godini umro poznati voditelj Jerry Springer

27.04.2023 u 16:41

Bionic
Reading

Kako javlja TMZ, kontroverzni voditelj umro je u 79. godini života. Čini se da je legendarni Springer bolovao od raka gušterače, a umro je u svom domu u okolici Chicaga

Legendarni TV voditelj Jerry Springer preminuo je u 79. godini. Vijest je potvrdio i njegov glasnogovornik koji je otkrio da je Springer preminuo u svom domu u okolici Chicaga.

Za TMZ, glasnogovornik obitelji otkrio je da se Jerry kratko borio s ozbiljnom bolesti, a otkriveno je i da je riječ o raku gušterače koji mu je dijagnosticiran prije nekoliko mjeseci, no ovaj tjedan se pogoršao.

Američki voditelj britanskih korijena čak 27 godina vodio je popularni 'The Jerry Springer Show' koji je uvijek završavao krilaticom: 'Čuvajte sebe i jedni druge'. Emisija se emitirala 27 sezona i broji gotovo 5000 epizoda od 1991. do 2018. godine.

Jerryjeva emisija bila je toliko popularna u kasnim 90-ima da je čak nadmašila emisiju Oprah Winfrey u nekoliko gradova.

Također, Springer je bio domaćin America's Got Talent od 2007. do 2008. godine.

Jerryjev posljednji TV nastup dogodio se prošle sezone u hit zabavnoj emisiji 'The Masked Singer'. Nastupao je kao 'The Beetle', pjevajući klasik Franka Sinatre .

Jerry Springer Izvor: Profimedia / Autor: Erik C. Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia