UVIJEK u TRENDU

Diktira trendove: Victoria Beckham izgleda sjajno u šik hlačama

10.01.2019 u 12:43

Bionic
Reading

Bivša Spajsica Victoria Beckham igradila je impresivno modno carstvo, a njezine su klasične kreacije naišle na nevjerojatan feedback

Sve što supruga proslavljenog nogometaša Davida Beckhama odjene vrlo brzo postane novi trend jer uspješna dizajnerica ima nepogrješiv osjećaj za modu.

  • +5
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Victorijine bezvremenske kreacije podjednako su nosive i za dnevne, ali i večernje prigode pa ne čudi da je mnogim ženama velika modna inspiracija.

Dizajnerica je u društvu otišla na večeru, a svi su bili oduševljeni kombinacijom koju je nosila za tu večer. Victoria koja je najbolja ambasadorica odjeće sa svojim potpisom, ponovno je zadivila u zanimljivoj kombinaciji u istoj nijansi plave.

U hlačama visokog struka od tamnoplavog samta širokih nogavica i raskopčanoj košulji s detaljima zmijske kože u istoj nijansi navy plave, Vicky je sve ostavila bez daha. S kosom podignutom u ležernu punđu i diskretnim make upom, Victoria je izgledala za čistu peticu. Minimalistički nakit i torbica od plavog baršuna zaokružili su ovaj seksi stajling.

  • +14
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Inače, ove će se godine održati povratnička turneja Spice Girls, ali bez Victorije.

Početak turneje najavljen je za 1. lipnja 2019. godine na stadionu Manchester Etihad, a umjesto pet slavnih članica obožavatelji će na pozornici vidjeti samo četiri članice nekad popularnog brenda.

  • +13
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Neću se pridružiti svojim curama na turneji, ali biti dio grupe Spice Girls učinilo me jako sretnom tijekom života. Bilo je to divno i jako bitno razdoblje mog života. Želim im svu sreću i puno zabave na turneji. Sigurna sam da će napraviti pravu zabavu', izjavila je Posh povodom ovog dugoočekivanog reuniona.