NE ZAMARAJU SE NIČIM

Tvorci Netflixove 'Krune' ovim su potezom zadali još jedan težak udarac princu Williamu

15.11.2021 u 14:29

Bionic
Reading

Budući britanski kralj ne krije svoje nezadovoljstvo Netflixovom serijom 'Kruna', točnije načinom prikazivanja njegove pokojne majke, princeze Diane u posljednjoj, petoj sezoni, a tvorci iste još su jednim potezom dokazali da im je važna jedino i isključivo - gledanost

Kreatori Netflixove hit serije 'Kruna' nisu niti najmanje pazili na to hoće li ikoga i čime povrijediti, snimajući najnoviju, petu sezonu, a njihov posljednji potez itekako je zasmetao princu Williamu. Naime, budući britanski kralj otkrio je da je kontroverzna scena, u kojoj se princeza Diana pojavljuje u 'osvetničkoj' haljini, snimljena tek 800 metara od njegove spavaće sobe u Kensingtonskoj palači.

Riječ je o sceni koju je rekreirala Elizabeth Debicki (princeza Diana u petoj sezoni), a u kojoj se pojavljuje u uskoj crnoj haljini s otvorenim ramenima.

Priljubljena uz tijelo i zavodljivog, srcolikog kroja dekoltea, spomenuta haljina djelo je dizajnerice Christine Stambolian, a nju je princeza Diana odlučila nositi istoga dana kada je princ Charles javnosti priznao izvanbračnu aferu s Camilom Parker-Bowles.

  • +7
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Dominic Lipinski / PA Images / Profimedia

Scena je snimana na istom mjestu u Kensingtonskim vrtovima gdje je svojedobno princeza Diana stigla na večeru u galeriju Serpentine te 1994. godine, a koja je gotovo jasno vidljiva s prozora spavaće sobe princa Williama, udaljene tek 800 metara.

VELIKA OBLJETNICA

[FOTO] Kate Middleton i princ William slave 10. godišnjicu braka, pogledajte najvažnije trenutke njihovog zajedničkog života

Pogledaj galeriju

Dobro upućeni izvor tvrde kako će Williama taj podatak itekako razbjesniti. 'Mogli su odabrati bilo koje mjesto gdje će snimiti scenu, no odlučili su odabrati mjesto koje William gotovo može vidjeti s prozora svoje spavaće sobe', otkrio je izvor i dodao kako nikome nije jasno kako su uopće dobili dozvolu za snimanje u kraljevskom parku, iako kraljevska obitelj niti najmanje ne odobrava to što rade.

SOČNE DEVEDESETE

Novo razdoblje, nova lica: Ove ćemo glumce gledati u glavnim ulogama pete sezone serije 'Kruna'

Pogledaj galeriju

Ipak, morat ćemo malo pričekati da vidimo kako će u konačnici sve to izgledati, budući da je premijera najavljena za studeni mjesec, ali tek 2022. godine.