NEZAMJENJIVI PRIJATELJI

Tužni dani za glazbenika: Rod Stewart izgubio dva brata u razmaku od dva mjeseca

30.11.2022 u 17:46

Bionic
Reading

Britanski roker Rod Stewart izgubio je u utorak brata Boba, samo dva mjeseca nakon što mu je preminuo i drugi brat Don. Tužnu vijest 77-godišnji je glazbenik potvrdio na svom Instagram računu u srijedu

'S velikom tugom objavljujem sinoćnji gubitak mog brata Boba, koji se na velikom nebeskom nogometnom igralištu pridružio mom bratu Donu', objavio je Sir Rod Stewart na Instagramu.

'Izgubio sam dva najbolja druga u dva mjeseca. Počivajte u miru Don i Bob, 'nezamjenjivi prijatelji' Sir Roda Stewarta', dodao je glazbenik.

Među brojnim obožavateljima koji su mu izrazili sućut, javio se i televizijski novinar Piers Morgan napisavši: 'Kako tužno... najdublja sućut svima vama. Počivao u miru Bob.'

'Užasno mi je žao zbog tvog gubitka prijatelju', poručila mu je glumica Sharon Stone.

Svjetski poznatom glazbeniku, koji još ima sestre Peggy i Mary, u rujnu je preminuo 94-godišnji brat Don, samo dva dana prije smrti kraljice Elizabete.

  • +5
Rod Stewart Izvor: Profimedia / Autor: Suzan Moore / PA Images / Profimedia

'Bilo je to razarajućih 48 sati. U utorak smo izgubili mog brata Dona u 94. godini, a danas smo svi izgubili njezino veličanstvo kraljicu Elizabetu II. u 96. godini. Kraljica je bila nepokolebljivo prisutna tijekom cijelog mog života i veliki ujedinitelj. Sjajna zvijezda koja se nikada neće ugasiti u našim srcima i dušama', napisao je Stewart.

Glazbenik se osvrnuo i na svoj nastup povodom kraljičinog platinastog jubileja u lipnju.

'Bila je ogromna privilegija nastupati za nju. Moja najdublja sućut kraljevskoj obitelji. Bože čuvaj kralja', napisao je tada Stewart.