NEOPISIVA BOL

Potpuno je shrvana: Chrissy Teigen u petom mjesecu trudnoće zbog velikih komplikacija izgubila dijete

01.10.2020 u 08:59

Bionic
Reading

Samo tri dana nakon što je otkrila da ima komplikacije u trudnoći i da je ugroženo zdravlje njezina trećeg djeteta Chrissy Teigen doživjela je pobačaj. Vijest je to koja ju je potpuno shrvala, kao i Johna Legenda, njezina supruga koji je čitavo vrijeme bio uz nju

Scenarij kojem se nije nadala ni u snu u noći sa srijede na četvrtak zadesio je bivšu manekenku Chrissy Teigen. Supruga Johna Legenda u petom je mjesecu trudnoće doživjela pobačaj i izgubila treće dijete. O svemu se vrlo oglasila na Instagramu te poručila da osjeća bol za kakvu nije ni mislila da postoji.

'Šokirani smo i u velikoj boli, onakvoj boli za koju nismo ni znali da postoji niti mislili da ćemo je ikada iskusiti. Nismo bili u mogućnosti zaustaviti moja teška krvarenja, čak ni unatoč velikim količinama transfuzije. Sve to jednostavno nije bilo dovoljno', započela je Teigen svoju objavu pa nastavila:

'Dosad nismo znali imena djece unaprijed te smo ih uvijek smislili na izlasku iz rodilišta, ali iz nekog razloga ovog smo dečkića u mom trbuhu zvali Jack. Stoga će on biti i ostati Jack za nas zauvijek te biti dio naše obitelji iako nije s nama.'

Uplakana Chrissy potom je zahvalila svima na riječima podrške, toplini i ljubavi koju dobiva u ovom teškom trenutku.

'Zahvalni smo na svemu što imamo, na naše dvoje prekrasne djece, Luni i Milesu. No ne mogu svi dani biti sunčani. Ovih teških, tužnih i crnih narednih dana ćemo patiti, plakati i opraštati se, ali preživjet ćemo jer smo tu jedni za druge u svim situacijama', zaključila je Teigen.

Podsjetimo, prije nekoliko dana slavna ljepotica zabrinula je javnost zbog obilnog krvarenja u trudnoći koje je alarmiralo liječnike.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

forever!

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)