svestrana umjetnica

Turska zvijezda koju trenutno gledamo u dvije serije ljubi brata poznate glumice

06.07.2023 u 13:35

Bionic
Reading

Zgodnu plavokosu Öznur Serçeler osvaja publika ulogom seriji 'Pun Mjesec' te u 'Zlatnom kavezu' osim glumačke ostvarila je glazbenu i manekensku karijeru

Öznur Serçeler jedna je od najpopularnijih turskih glumica. U seriji 'Pun Mjesec' tumači Fatos, živahnu djevojku koja potječe iz obitelji s petero djece te studira modni dizajn i želi jednog dana otvoriti svoju modnu kuću dok u seriji 'Zlatni kavez' tumači ulogu Asuman Korhan.

Domaći gledatelji je pamte i po seriji 'Sanjalica' u ulozi Lejle. Rođena je 1. siječnja 1987. u gradu Kayseri gdje je provela djetinjstvo. Od malih nogu ju je zanimala glazba i svira flautu, a školovala se u Konzervatoriju Mersin.

Školovala se na Sveučilištu glazbe i dramskih umjetnosti Bilkent. 2007. je bila dio svjetski poznatog projekta World Youth Orchestra te je nastupala na koncertima u Berlinu, Kaselu i Bodrumu. Sjajna je pjevačica, što je više puta pokazala. Čak i u seriji u kojoj je svjetla reflektora dijelila s Demet Özdemir. I dvije sestre su joj glazbenice.

Prvu ulogu odradila je 2011. u seriji 'Život ide dalje' nakon čega je uslijedio niz angažmana u filmovima i serijama. 'Sve su to moja djeca' (smijeh). Uživala sam u svemu što sam do sada igrala, ali najugodnije se osjećam igradi komične uloge', rekla je za turske medije. Također je otkrila da su njezin omiljeni žanr su biografski filmovi.

Glumica, koju smatraju jednom od najatraktivnijih u svojoj zemlji, vrlo je tražena za naslovnice modnih časopisa jer se bavi i modelingom.

Na Instagramu ima preko dva milijuna pratitelja gdje dijeli snimke pomno osmišljenog izgleda i prati trendove. Njezin must-have dodatak su moje naušnice i broševi. Nije osobito zabrinuta za sliku koju stvara prema javnosti. 'Znam objavljivati ​​seksi postove na društvenim mrežama, ali nisam nimalo koketna', otkrila je jednom prilikom. Naglasila je kako je zadovoljna sa svime u životu i vodi život iz snova.

Od 2015. je u braku s fotografom Yiğitom Güvenom. Yiğit je i brat poznate turske glumice Sede Güven s kojom je Öznur dobra prijateljica. Najradije se skupa opuštaju kod kuće gledajući serije i filmove.