sretan spoj

Turska glumica zaljubila se u partnera na setu, a danas žive idilu

22.12.2023 u 10:44

Bionic
Reading

Romantična komedija u nastavcima, serija 'Miriše na ljubav' osvojila je gledatelje diljem svijeta, a mnoge je posebno osvojila ljubavna priča dvoje glavnih glumaca, Hande Ercel i Kerema Bursina koji su sa zanimanjem pratili i njihovu vezu izvan kamera. No oni nisu jedini par koji su se spojili na tom snimanju

Glumica Başak Gümülcinelioğlu Çitanak rođena je 1991. u Istanbulu, a još kad je kao jedanaestogodišnjakinja je glumila u filmu 'tiraf', koji je 2002. predstavljen na filmskom festivalu u Cannesu. Dok je završavala arhitekturu primljena je na Londonsku akademiju glazbene i dramske umjetnosti pa je tako paralelno studirala i glumu. Godine 2018. je dobila ulogu mlade Sehnaz u seriji 'Sanjalica', a glumila je u seriji 'Žena'.

U seriji 'Miriše na ljubav' dobila je ulogu Piril, arhitekticu i jednu od boljih prijateljicu glavni likova Serkana (Kerema Bursina i Ede (Hande Ercel).

Cagri Citanak glumi Ferita kojemu je puklo srce jer je njegova odabranica zaljubljena u drugoga Serkanovim prijateljem Enginom kojem tumači glumac Anl lter. No premda na setu nisu imali zajedničkih ljubavnih scena, zu privatnom životu su ostvarili pravu ljubavnu priču.

Glumački par zajedno dijeli strast prema glazbi (često skupa sviraju i pjevaju), životinjama, glumi i avanturama, a na društvenim mrežama dijele svoje sretne trenutke. Krajem prošle godine vjenčali su se u Istanbulu pred 300-injak uzvanika.