NIKAD SRETNIJA

Trudnoća joj godi: Izabel Kovačić ne skida osmijeh s lica na romantičnoj večeri sa suprugom

15.06.2020 u 17:46

Bionic
Reading

Da očekuju svoje prvo dijete, nogometaš Mateo Kovačić i njegova lijepa supruga otkrili su javnosti sredinom svibnja, no, barem za sada, Izabel Kovačić svoj trudnički trbuščić krije. Na svom Instagram profilu posljednje je objavila fotografiju snimljenu u restoranu, na kojoj je jasno vidljivo koliko je sretna

Nakon što je objavila fotografiju iz londonskog Hyde Parka, na kojoj pozira u trapericama i širokoj bijeloj košulji, zahvaljujući kojoj je još jednom uspjela prikriti svoj trudnički trbuščić, 27-godišnja poduzetnica i supruga nogometaša Matea Kovačića, Izabel, objavila je i nove fotografije snimljene u nepoznatom restoranu.

No, ono što je poznato i jasno vidljivo je da je par na večeri uživao u kamenicama, kao i da Izabel Kovačić nikada nije izgledala sretnije i ispunjenije no sada. Na drugoj fotografiji koju je objavila, Izabel je fotogtrafirao njezin suprug dok ona drži čašu vina u ruci i smije se zatvorenih očiju.

Uz fotografiju napisala je jednostavno - 'Happy' (sretna, op.a.) i stavila emotikon nilskog konja. Trudnički trbuščić i ovoga je puta vješto sakrila rukama i stolom, odjenuvši bijelu Shona Joy haljinu na bretele, čija je cijena oko 2 tisuće kuna, a pozornost je privukao i Bulgari sat čija je cijena oko 145 tisuća kuna, narukvice i ogrlica Van Cleef & Arpels te Chanel narukvica.

Da je Izabel Kovačić trudna otkriveno je sredinom svibnja, a prinova bi u obitelj trebala stići na ljeto.