NAJLJEPŠA VIJEST

Stiže beba: Izabel i Mateo Kovačić na ljeto će postati roditelji

19.05.2020 u 09:31

Bionic
Reading

Mladi nogometaš i njegova lijepa supruga očekuju prvo dijete. Izabel i Mateu Kovačiću ostvarila se velika želja te će ovo ljeto prvi put iskusiti čari roditeljstva

Kako doznaje magazin Story, Izabel Kovačić u drugom je stanju. Supruga našeg reprezentativca Matea Kovačića ovo će ljeto prvi put iskusiti čari majčinstva i time ostvariti veliku želju.

Naime već je jako dobro poznato to koliko Izabel i Mateo vole djecu te je bilo samo pitanje vremena kada će poželjeti proširiti svoju obitelj.

Zgodna Zagrepčanka vrlo je vezana za svoje nećakinje te s njima provodi mnogo vremena, a osim toga pokrenula je brend dječje odjeće i obuće. Uz to, sa suprugom aktivno volontira i financijski pomaže djeci s posebnim potrebama u jednoj domaćoj udruzi.

Izabel i Mateo vjenčali su se početkom ljeta 2017. nakon dugih sedam godina veze u istoj crkvi u kojoj su se i upoznali kao osnovnoškolci.

Nedavno je lijepa Izabel u velikom intervjuu za tportal otkrila da je presretna što je stigla u Zagreb obitelji i prijateljima prije nego su ukinuli sve letove iz Londona u kojem živi sa suprugom.

'U Londonu smo bili koliko god smo morali zbog poslovnih obaveza. Jako volimo London, no u Zagrebu smo doma i htjeli smo što prije doći natrag kako bismo bili uz svoju obitelj i prijatelje kojima je nakon potresa bila potrebna pomoć. Jako smo bili sretni kad su nam dopustili u zadnji tren let do Zagreba.'

Osim toga, otkrila je da je provodila izolaciju u obiteljskom domu te uživala u kuhanju, vrtlarenju i druženju s najmilijima.

'Pokušavam držati korak s Mateom, ali to vrlo često ispadne tako da na kraju samo gledam njegov trening, hahahaha. Dok sam bila mlađa, bila sam jako aktivna, čak sam i nogomet trenirala, no sad su stalna putovanja i užurbani život dovoljni za održavanje linije', rekla nam je Izabel, a sada može bezbrižno uživati u maminoj kuhinji.

  • +3
Izabel Andrijanić predstavila pop up dućan Lunilou na Moru knjiga Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije