NIKAD LJEPŠA

Blista u trudnoći: Izabel Kovačić jako dobro zna koji modni komad nikad ne izlazi iz mode

28.05.2020 u 09:42

Bionic
Reading

Lijepa Izabel Kovačić, poduzetnica i supruga hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića, uvijek je u korak s trendovima pa za svaki svoj stajling dobiva samo komplimente

Mlada trudnica, koja je nedavno objavila kako ona i suprug na ljeto očekuju svoje prvo dijete, izgleda bolje no ikada, a da je modne lekcije svladala s najboljim ocjenama, pokazala je i svojim najnovijim modnim odabirom.

  • +4
Izabel Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Atraktivna supruga našeg reprezentativca koja je sa sestrom pokrenula svoj brend dječje odjeće, lakoćom slaže stajlinge kojima se nema što prigovoriti pa nije ni čudo da ima narastajuću brojku vjernih obožavatelja na društvenim mrežama.

Izabel je itekako upućena u modne trendove, no nikad ih slijepo ne prati već ih nosi na svoj način.

Iskombinirala je modni klasik s kojim nikad ne možete pogriješiti - vječitu bijelu košulju i cool dodatak, veselu traku/maramu za kosu. Bez puno šminke i s velikim naušnicama, Izabel je izgledala prelijepo.

'Djevojka s bisernom naušnicom i kistom', 'Ljepotica', 'Divna', 'Wow', nizali su se komplimenti njezinih brojnih obožavatelja.

Da su bijele košulje neprolazni modni klasik koji svaka žena i djevojka mora imati u svojoj garderobi znaju i Victoria Beckham, Jennifer Aniston i Meghan Markle, ali i legendarna dizajnerica Carolina Herrera koja uvijek ističe kako je to ključni komad u ormaru svake zaljubljenice u modu.

Svoje rutine njege kose i lica nije se odrekla ni u izolaciji. Izabel priznaje kako im redovito posvećuje pažnju, no ni u čemu ne pretjeruje.

'Nisam neki rob rutine i uvijek se držim nekih osnova, a to je u prvom redu dobro čišćenje lica i hidratacija izvana i iznutra. Manje je više u svemu, pa tako i u njezi lica i tijela. U ovo doba kada imam i viška vremena možda malo više pažnje posvetim maskama za lice, za koje inače nikad ne nađem vremena', otkrila je nedavno u razgovoru za tportal Izabel Kovačić.