SREĆI NEMA KRAJA

Trudnoća je sve iznenadila: Stipe i Angela Pletikosa čekaju šesto dijete

19.02.2021 u 15:44

Bionic
Reading

Želja da ima veliku i sretnu obitelj, Stipi Pletikosi se odavno ostvarila, no jedno mjesto je još uvijek slobodno i čeka na šesto dijete koje uskoro stiže

Kako donosi magazin Gloria, u obitelj Pletikosa, samo dvije godine nakon što su dobili peto dijete, kćerkicu Mariju, stiže i šesto dijete. Na čestitke, 39-godišnja Angela Pletikosa kratko je odgovorila:

'Dobro se osjećam i sve je u redu. Upravo pripremam ručak.'

Bivši nogometni golman, 42-godišnji Stipe Pletikosa bliskim je prijateljima otkrio kako ih je Angelina trudnoća oboje iznenadila, a baš kao i do sada, u svih pet trudnoća, od javnosti kriju sve detalje.

'I Stipe i ja smo presretni što nas iznova čekaju pelene, bočice, pa čak i neprospavane noći. Roditeljstvo je, naime, za nas najljepša stvar na svijetu. S četvero mališana u kući nemam ni vremena baviti se sobom. Sve do nedavno trbuh mi se takoreći nije ni vidio jer se u trudnoći ne udebljam puno. Jedva čekam da rodim, ne zato što mi je teško nositi, nego da mogu uživati u tom malom biću zbog kojeg vrijedi proći sve porođajne muke. Srećom, svu sam svoju djecu rodila relativno brzo i prirodnim putem te sam Stipi rekla da ga ni ovoga puta ne želim uz sebe na porodu', rekla je uoči petog poroda, u svibnju 2019. za Gloria.hr Angela Pletikosa koja se za Stipu udala 2003. godine.

  • +3
Angela i Stipe Pletikosa Izvor: Pixsell / Autor: Leonard Nincevic/PIXSELL

Svoje prvo dijete, sina Franka, dobili su nakon sedam godina braka, a onda su stigli redom - Eli (7,5), Ruža (6), Manuel (4,5) i Marija (2).

'Želim imati veliku obitelj. Za mene su pojam sretno i ispunjenog života divna žena i razigrana dječica oko nas', rekao je svojedobno Stipe Pletikosa, čiji su se životni snovi ostvarili. A za 18. godišnjicu braka, koju će obilježiti u lipnju ove godine, stiže im najljepši poklon - šesto dijete.