SREĆA JE POTPUNA

Veliko slavlje u obitelji Pletikosa: Stipe i Angela dobili peto dijete, djevojčicu koju su nazvali Marija

14.08.2019 u 09:23

Bionic
Reading

Prošlog tjedna u splitskom rodilištu Angela Pletikosa rodila je svoje peto dijete, malenu djevojčicu koju su sretni roditelji nazvali Marija. Po Angelu i novog člana u nedjelju je u bolnicu stigao i proslavljeni hrvatski nogometni reprezentativac, ponosni suprug i otac Stipe Pletikosa u pratnji najstarijeg sina, devetogodišnjeg Franka, dok su kod kuće čekali Eli, Ruža i Manuel

Kao najveća kruna njihove ljubavi, koja je još 2003. godine okrunjena brakom u splitskoj crkvi sv. Dominika na Pazaru, u obitelji Stipe i Angele Pletikose prošlog je tjedna rođena djevojčica koju su ponosni roditelji nazvali Marija.

'Došla nam je mala Marija! Jako nas je razveselila i ispunila', izjavila je kratko za Story supruga proslavljenog hrvatskog nogometnog reprezentativca, koja je rodila njihovo peto dijete. Ponosni Stipe Pletikosa po svoju je suprugu, ali i najmlađu kći došao u nedjelju, u pratnji najstarijeg sina Franka, kako bi ih odvezao kući gdje su ih s nestrpljenjem čekale kćeri Eli i Ruža te sin Manuel.

Na svoje prvo dijete Pletikose su čekali punih sedam godina. 2010. dobili su prvog sina Franka, 2013. kći Eli, 2015. Ružu, a 2016. stigao je i Manuel.

  • +8
Stipe Pletikosa Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

'Djeca su Božji dar, velika radost, a mojoj supruzi i meni smisao života. Nikada nisam krio da želim imati veliku obitelj te da su mi pojam sretnog i ispunjenog života divna žena i razigrana dječica oko nas', otkrio je svojedobno Stipe Pletikosa, čija je obitelj, s rođenjem male Marije, postala sedmeročlana.