ostala je pozitivna

Trudna Anita Dujić Broadfoot u problemima: 'A kako je vama ova godina počela?'

13.01.2023 u 14:19

Bionic
Reading

Bivša manekenka i dizajnerica nakita Anita Dujić i škotski filmaš Duncan Broadfoot u slatkom su iščekivanju njihovog drugog djeteta. I ovu trudnoću Anita dobro podnosi, a izjavila je da je sada mudrija i pripremljenija. Rado pokazuje svoju svakodnevicu no posljednjih dana dogodile su joj se neke ne baš ugodne situacije

Anita Dujić Broadfoot sa svijetom je, kroz Instagram priče, podijelila što je doživjela posljednjih dana. Najprije ju je kćerkica Lily slučajno ogrebla i oštetila rožnicu pa je završila na hitnoj u zagrebačkoj bolnici.

Nakon toga joj je, dok je ručala, pukla udlaga za zube, a samo nekoliko dana ranije automobil se zabio u njezin. Bivša manekenka se na kraju našalila da joj je bolje da ne izlazi van jer je danas petak trinaesti.

'Lily i ja sad već imamo jako dobru rutinu, ona u vrtić, ja u svoj ured ili autom rješavati obaveze, ovisi kakav je plan za taj dan. Jako se trudim svaki dan pronaći vrijeme da skuham ručak jer mi je neizmjerno važno da svi jedemo domaće i skuhano. Tu sam baš tvrdoglava. Tako da zna biti teško i znam imati loših dana, ali to je život, zar ne? Bilo bi dosadno da je stalno lijepo', ispričala je prije nekoliko mjeseci za Slobodnu Dalmaciju.

  • +6
Anita Dujić Broadfoot Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX