sva se sjaji

Trudna Adriana Đurđević pozira skockana od glave do pete, a komplimenti samo pljušte

13.05.2021 u 13:27

Bionic
Reading

Donedavno je Adriana Đurđević boravila u Zagrebu gdje je vrijeme provodila u društvu mame i sestre Antonele, a sad je opet u Francuskoj. I pozira, naravno, u skockanom izdanju od glave do pete, a komplimenti samo pljušte

Dubrovačka pravnica slovi za jednu je od najbolje odjevenih žena nogometaša, a u posljednje vrijeme živi pod povećalom javnosti budući da je nedavno objavila zaruke, a nakon toga otkrila kako čeka bebu s 24-godišnjem hrvatskim reprezentativcem Dujom Ćaletom Carem.

U najnovijoj objavi na Instagramu je otkrila da se trenutno nalazi u Cannesu, a svoje pratitelje oduševila je stajlingom. Na sebi je imala visoke žute čizme i haljinu životinjskog, zebrastog uzorka, koja joj je istaknula trbuh. Malo tko nije pokazao oduševljenje od njezinih pratitelja. Tepaju joj da je lijepa trudnica.

Inače, 28-godišnja wagisica je nedavno otkrila kako se osjeća jako dobro i da je samu sebe iznenadila koliko je opuštena i poletna. Radosnu vijest je priopćila svom Duji kao božićni dar, a priznala je da ju je jako razmazio od samog početka svojom pažnjom i podrškom u svim njezinim slatkim trudničkim mukama.

  • +2
Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL