NESREĆA S MOTOROM

Trenutak nepažnje za Georgea Clooneyja je zamalo bio poguban, a sada je otkrio i kako je bio siguran da neće preživjeti

29.11.2021 u 17:09

Bionic
Reading

Iako se događaj zbio još 2018. godine, holivudski glumac George Clooney tek je sada sa svojim obožavateljima podijelio kako se tada osjećao i što mu je sve prolazilo kroz glavu

U svom najnovijem intervjuu George Clooney se dotaknuo i nesreće iz 2018. u kojoj je sudjelovao sa svojim motociklom, kada je bio uvjeren da su to posljednji trenuci njegovog života. Kako je rekao, bio je uvjeren da će umrijeti u trenutku kada ga je masa nepoznatih ljudi okružila i snimala svojim mobitelima, umjesto da mu pokušaju pomoći.

'Ako živite pod svjetlima reflektora i u stopu vas prate nepoznati ljudi, stvar koju shvatite u trenucima kada ležite na zemlji, uvjereni da je to posljednja minuta vašeg života, je da će za neke ljude sve to biti tek zabava koju će podijeliti na svojem Facebook profilu. Inače sam pozitivac, no tada sam shvatio da sam očito tu samo zbog njihove zabave', rekao je 60-godišnji George Clooney osvrćući se na trenutak kada je 2018. izgubio nadzor nad svojim motociklom.

  • +8
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podsjetimo, glumac se vozio motociklom po Sardiniji, kada je automobil ispred njega naglo skrenuo zbog čega je on zakočio i preletio preko upravljača. Iako je, srećom, prošao s minimalnim ozljedama te je sve to odavno iza njega, rekao je kako je u tom trenutku bio uvjeren kako više nikada neće vidjeti Amal niti njihove blizance.

ZVIJEZDA U WASHINGTONU

Ovako se razbija jesensko sivilo: Amal Clooney prošetala u poslovnom stajlingu koji podiže raspoloženje

Pogledaj galeriju

'Čekao sam da se sklopka mog života isključi', rekao je u intervjuu dodavši kako bi da može rado se vratio i protresao ljude koji su ga, umjesto da mu pomognu, snimali kako bi na društvenim mrežama pokupili lajkove.