'DJEČJI MOZAK'

Trenutak kada je sve krenulo nizbrdo: Uvreda koju je Meghan Markle uputila Kate Middleton bila je početak velike svađe

05.01.2023 u 14:58

Bionic
Reading

Kako otkriva princ Harry u svojim memoarima, Meghan Markle se 'uvrijedila' kada su je 'ukorili' jer je rekla šogorici da 'ima dječji mozak'

Ako je nešto sigurno, to je da će u idućim danima na britanskom dvoru biti itekako burno. Sve se 'aktiviralo' nakon što su u javnost počeli 'curiti' detalji dobro čuvanih memoara princa Harryja koji uskoro izlaze, a u kojima je vojvoda od Sussexa u sumanutom obračunu odlučio zauvijek zatvoriti vrata kraljevskih dvora.

Tako je prvo izašlo kako je princ William fizički nasrnuo na njega, potom je Harry optužio brata i šogoricu da su oni glavni krivci što je odjenuo nacističku uniformu, a sada je otkriven i trenutak kada su svađe među braćom započelo.

Dok su se pripremali za svoje vjenčanje u svibnju 2018. godine, Meghan Markle svojoj je šogorici 'spustila' da ima 'dječji mozak zbog svojih hormona'. Budući da je samo mjesec dana ranije Kate rodila svoje treće dijete, princa Louisa, ta ju je Meghanina izjava itekako uzrujala.

  • +4
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Andrew Parsons / Parsons Media / / Eyevine / Profimedia

A ono što je uzrujalo Meghan Markle bio je 'ukor' kraljevske obitelji zbog njezina komentara. Navodno su joj rekli kako ona nije toliko bliska s Kate Middleton da bi joj mogla dati takvu opasku na račun njezinih hormona.

Dobro upućeni izvor rekao je: 'U memoarima Harry piše kako se rapravljalo o vremenu probe vjenčanja i haljina koje će nositi djevojčice, zbog čega se Kate jako uznemirila. Na to joj je Meghan rekla da zbog svojih hormona očito ima 'dječji mozak', nakon čega je počela velika svađa jer je Meghan rečeno da nije dovoljno bliska sa svojom šogoricom da bi razgovarala o njezinim hormonima i da to nije način na koji ljudi međusobno razgovaraju unutar kraljevske obitelji.'