PRESLATKI PRIZORI

Trenuci mame i sina: Adriana Ćaleta Car pokazala kako s nasljednikom uživa u rodnom gradu

16.06.2022 u 08:35

Bionic
Reading

Supruga nogometaša Duje Ćalete Cara ostala je nakon vjenčanja još neko vrijeme odmarati u Dubrovniku s obitelji. Vrijeme najradije provodi pokazujući svome sinu Mauru ulice rodnog grada

Mlada mama Adriana Ćaleta Car rijetko svog nasljednika Maura pokazuje javnosti na društvenim mrežama, ali posljednjom objavom sve je razveselila. Pokazala je kako provodi vrijeme sa svojim mališanom koji će u kolovozu napuniti godinu dana.

Zgodna Dubrovkinja odvela je sinčića u šetnju gradom, lijepo ga uredila u dizajnerske krpice, a veseli dječak najviše se razveselio golubima na jednom gradskom trgu. Sve je ovjekovječeno fotografijom na kojoj pozira i Adriana, držeći malenog Maura za ruku, dok on pokušava uspostaviti svoje prve korake uz maminu potporu.

Adriana, koja uvijek pazi da je pomno dotjerana i ovoga je puta smislila outfit koji ne prolazi nezamijećeno. Odjenula je haljinicu u leopard uzorku te je sparila s mule natikačama u zebrinom uzorku. Sve je začinila dizajnerskim sunčanim naočalama i Balenciaga torbicom.

Inače, 30-godišnja blogerica prije dva vikenda obnovila je vjenčane zavjete sa svojim odabranikom, nogometašem Dujom Ćaletom Carom. Crkveni obred organiziran je u Dubrovniku, a veliko slavlje nastavilo se u klubu Revelin.

Par je u vezi skoro šest godina, a kao kruna njihove ljubavi krajem kolovoza prošle godine došao je sinčić kojem su dali tradicionalno dubrovačko ime.

  • +24
Adriana Ćaleta-Car Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat / CROPIX