JEDINI KRIVAC

Treći nastavak filma 'Seks i grad' neće se snimiti samo zbog jedne osobe

29.09.2017 u 11:28

Bionic
Reading

Za sve ljubitelje hit serije 'Seks i grad' stigla je tužna vijest s kojom će se teško pomiriti. Treći nastavak filma o četiri najbolje prijateljice iz New Yorka i njihovim zajedničkim avanturama ipak se neće snimiti, a krivac je glumica Kim Catrall. Naime, ona je svojim apsurdnim zahtjevima stopirala produkciju

Snimanje trećeg nastavka kultnog filma 'Seks i grad' trebao je započeti za nekoliko dana. Sve je bilo i više nego spremno za još jednu veličanstvenu avanturu četiri najbolje prijateljice, Carrie, Samanthe, Charlotte i Mirande.

Međutim Kim Cattrall je cijeli proces svojim vrlo neodgovornim i razmaženim ponašanjem zaustavila i tako možda zauvijek zatvorila to poglavlje života.

Iako je upravo zbog uloge Samanthe, zavodljive menadžerice za odnose s javnošću otvorenih pogleda na seks, postala planetarno popularna, 61-godišnjakinja je sada sve druge projekte stavila ispred ovog. 

Uvjet da počne snimati film bio je da prvo završi sve svoje druge projekte na kojima već radi, iako je ovo zasigurno najveći i najunosniji koji ima. No produkcija je odbila njezine hirovite zahtjeve i zbog toga je snimanje filma prekinuto.

  • +6
Seks i grad, serija Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Jedini razlog zbog kojeg se ovaj film ne snima je Kim Cattrall. Svi su se veselili i jedva čekali početi raditi, a Kim je, kao i uvijek, počela izvolijevati i od sebe raditi žrtvu. Imala je hrabrosti doći upravi Warner Brosa i reći im da će se pojaviti na setu samo pod uvjetom da završe sve njezine projekte u kojima trenutno sudjeluje. Smiješno. Što ona misli, da je George Clooney?', rekao je za Daily Mail jedan od neimenovanih izvora.

'Ovaj film, odnosno serija ju je i stvorila i, budimo iskreni, jedino po toj ulozi je i poznata. Svi ostali ljudi koji su trebali raditi na setu već su prilagodili svoje živote za ovaj veliki projekt, doselili se u New York i odbili druge poslove koji su im se nudili. Ovo je zaista neodgovorno od nje', dodao je drugi izvor.

  • +4
Seks i grad Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovakav neočekivan potez sigurno neće naići na simpatije javnosti koja je s nestrpljenjem očekivala novi nastavak ove fantastične četvorke i nove ljubavne zavrzlame između Face i Carrie.

'Ako će se to i dogoditi, to bi trebalo biti sada. Bio bi to velik izazov, ali istovremeno i vrlo zabavno iskustvo. Isto tako, bilo bi se teško oprostiti zauvijek od lika legendarne Samanthe', izjavila je prije nekoliko mjeseci i sama Kim o mogućnosti nastanka novog filma, no izgleda nije baš u potpunosti tako mislila.

Osim što je ovako neobzirnim potezom razočarala gledatelje, rastužila je i svoje tri kolegice, koje su pak pristale na sve uvjete i identične honorare za film. 

Upravo je slavna Sarah Jessica Parker prije nekoliko dana medijima potvrdila sve ove navode.

'Gotovo je... nećemo to raditi. Razočarana sam. Spremali smo jako zabavnu, lijepu, radosnu, srčanu priču. Nisam razočarana samo zato što nećemo imati priliku ispričati je, već zato što ćemo rastužiti gledatelje koji su toliko navijali za novi nastavak', rekla je Sarah novinarima kada su je zatekli na gala baletnoj večeri u New Yorku. 

Seks i grad 2 Autor: Youtube